Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] USB

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od 2 dni mam problem z USB,Lub modemem;x

Gdy podepnę Modem Od neta to resetuje się komputer=(

Wcześniej nie miałem takiego problemu=(

Niestety modem muszę wypinać bo czasem korzystam z laptopa

Macie jakieś rady?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Znając życie w którymś z portów USB jest zwarcie.

Spróbuj innych portów, podłączaj to przy wyłączonym komputerze, lub tak jak GOOD napisał(nie wiedziałem że są sterowniki do USB :F)

Opublikowano

Mam tylko 2 porty usb=(

Zawsze modem podpinałem przy uruchomionym komputerze i nie miałem z tym problemu

Spr pod 2 usb i dam znać

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Miałem to samo na 2 komputerze. Jeśli wkładałem coś ostrożnie, to się nie resetował, a jeśli popychałem mocniej, to już tak. Po jakimś czasie przestało się tak robić :D

Opublikowano

Miałem to samo na 2 komputerze. Jeśli wkładałem coś ostrożnie, to się nie resetował, a jeśli popychałem mocniej, to już tak. Po jakimś czasie przestało się tak robić :D

Jak normalnie wkładam=D

Bo nie mam jak bo od usb do góry ciągnę kabel,i dopiero tam modem=)

Na 2 usb to samo=(

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Albo gniazda usb masz rozpiepszone albo plyta glowna walnieta. O mnie dzieje sie tak bo mam gniazda luzne i dopiero jak podepne lekko rozszerzony usb (oslonka metalowa) to wtedy trzyma sztywno i nie ma problemow.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

to normalny objaw jeśli nie ma się certyfikowanych sterowników do urządzenia albo zasoby jakie rezerwuje dla siebie urządzenie kolidują z zasobami innego urządzenia

nie mówię że te co są nawet bez certyfikatu źle działają tylko nie współpracują one właściwie z innymi sterownikami i jądrem systemu stąd i bsod po podłączeniu

mam podobny objaw z myszką ( a4tech ) i kartą wifi na usb , podłączając każdą inną myszkę i kartę nie mam problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...