Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 3 problemy wczytywania map

MatiK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 3 typy problemów wczytywania map.

1: Główne mapy Battlefielda ładują się najczęściej ponad 3 min, a mapy z Back to Karkand 30 sek.

2: Kiedy ma nastąpic około 3 zmiana mapy to wyświetla się napis ZAPISYWANIE, a po około 3 sek zacina się i gra się wyłącza. Na battlelogu opisane to jest tak: Rozłączenie z grą: coś poszło nie tak.

3: Od czasu do czasu kiedy serwer zmiana mapę ciągle widnieje napis WCZYTYWANIE i nie znika. Jedynym wyjściem jest ctrl+alt+delete.

Mój sprzęt: (gram na laptopie)

Procesor: Inel Core i5 CPU 2,53GHz

Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5650

System operacyjny: Windows 7 64bit.

Ilość ram: 4GB

Opublikowano

Co do pierwszego punktu to mi się wydaje, że nie każdy tak ma, ponieważ oglądając filmy rocka u niego mapy ładują się mniej niż 45 sek. A co do reszty to naprawiałem bf3 gdzieś tak miesiąc temu z innym problemem i przedtem był ten sam błąd i teraz też jest ten sam błąd, więc myślę, że naprawa nic tu nie zdziała.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem o co wam chodzi. Moglibyście jakoś prościej to napisac ? xD I zależy mi na rozwiązaniu tego problemu bez kosztów.

Opublikowano

Koszta jakie poniesiesz to zakup drugiego dysku.

Następnie te dwa dyski łączysz w jedno (Tzn RAID0) i otrzymujesz podwojoną wydajność, na dwóch dyskach są zapisywane dane (Te same) a także odczytywane co jak wspominałem podwaja wydajność. Efektem ubocznym tego rozwiązania jest prawdopodobny format dysku i nowa instalacja systemu.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...