Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borussia Dortmnud - Bayern M. 5-2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pucharze niemiec Borussia ograła "wielki" Bayern aż 5-2. Myślę że w Niemczech rozpoczyna się era dominacji BVB. Na uwagę zasługuję Hattrick Lewego. Super mecz! ;]

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dla mnie to jest kurwa skandal, że drużyna która nie ma mistrza kraju, ani pucharu może grać w finale LM -.- żeby jeszcze 5-2 w dupe dostać w FINALE! Ale trio Polaków zrobiło swoje więc dobrze :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nicht BVB dortmund! Polonia Dortmund :)

Bramki Lewandowskiego były piękne, naprawdę ma gościu talent .

Nie zapominajmy również o Błaszczykowskim i Piszczku :D

Oby na Euro mieli możliwość zgrania takich meczów .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Jak mówił Pan komentator nad Bayernem ciąży klątwa BVB ;- ) Jest w tym sens. Drużyna bez większych szans, którzy kupywali piłkarzy max. za 5mln ojro nie powinna w ogóle się równać z taką potęgą jaką jest Bayern, ale proszę co daję fantastyczny trener i dobre zgranie ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ferguson był zainteresowany Kagawa który prawdopodobnie odejdzie z Singal Iduna Park. Wątpie że Alexowi będzie się opłacało wydawac 25mln ojro jak w składzie ma Cziczarito i Runeja do tego mlody Welbeck dochodzi

1xbQbvo.png

Opublikowano

Moim zdaniem oni (bayern) odkładają siły na większy cel czyli wygraną LM.

BVB zasłużenie wygrało ale taka prawda że bayern pokazał by lepszą piłkę gdyby na karku nie miał finału LM

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

BVB wygrało zasłuzenie w tym ciekawym meczu. Nasi oczywiscie dominowali, ale mysle, ze przegrają z chelesea.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moim zdaniem oni (bayern) odkładają siły na większy cel czyli wygraną LM.

BVB zasłużenie wygrało ale taka prawda że bayern pokazał by lepszą piłkę gdyby na karku nie miał finału LM

racja, nie pierdolcie że bayern jest słaby że grają jak cioty itp. bo to nie prawda - to oni grają w finale lm a nie borussia. Nie mogą grać na 100% tutaj z borussią i w finale.. odkładają siły na chelsea

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

Bayern ma napiety terminarz nie to co BVB ktore ma mistrza a wyjsc z grupy nie potrafi.

Tu wlasnie jest roznica miedzy BVB a Bayernem

Bayern potrafi dostosowac sie do kazdego stylu gry od Wysp do Balkanow

a BVB ? Co najwyzej potrafi wygrac w lidze bo juz z Marsylia maja problemy.

Ferguson ogladal Kagawe bo brakuje mu ludzi w ofensywie.

Opublikowano

Każdy większy klub ma napięty kalendarz. Tylko tak piszecie, że Bayern odkładał siły na finał LM, a okaże się że przegrają ;f

Borussia ma coś w sobie, że pokonuje Bayern. Piąty raz z rzędu to zrobiła ...

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Borussia staję się nie pokonana, mieszkam w Niemczech i byłem wczoraj na tym meczu. :)

Prawa strona borusii (piszczek, błaszczykowski, lewandowski) jest jak strategia wojenna, razem nie pokanana.

Jeżeli piłka pójdzie po tej trójce + kagawa ładnie dośrodkuje jest bramka, borussia staję się nie pokonana. ;)

Misztrz bundesligii + mistrz niemiec. ;)

@downx2

To nie wierz ... -.-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Borussia staję się nie pokonana, mieszkam w Niemczech i byłem wczoraj na tym meczu. :)

Prawa strona borusii (piszczek, błaszczykowski, lewandowski) jest jak strategia wojenna, razem nie pokanana.

Jeżeli piłka pójdzie po tej trójce + kagawa ładnie dośrodkuje jest bramka, borussia staję się nie pokonana. ;)

Misztrz bundesligii + mistrz niemiec. ;)

ło ja cie ta jasne a ja bylem ostatnio na targu.

Blaszczykowski nie jest taki dobry.

Kagawa swoimi wypowiedziami przypomina mi Robbena.

Polecam ostatni artykul i wypowiedz kagawy na temat lewandowskiego.

Opublikowano

Żeby Lewandowski do euro nie złapał jakiejś kontuzji, to dopiero była by heca.. Jak na razie najlepszy zawodnik na euro. Mamy szansę dojść do 1/4, mamy piszczka, szczęsnego, lewandowskiego, możemy dać rade.

Opublikowano

ło ja cie ta jasne a ja bylem ostatnio na targu.

Blaszczykowski nie jest taki dobry.

Kagawa swoimi wypowiedziami przypomina mi Robbena.

Polecam ostatni artykul i wypowiedz kagawy na temat lewandowskiego.

Błaszczykowski jest dobry bo jakby nie był dobry to by niesamowicie utalentowany reprezentant Niemiec Goetze grał. Kagawy nie lubie bo to cham i jebany japan, kiedyś go lubiłem teraz gwiazdorzy (snickers dla niego) Piszczek wiadomo i Lewy też

1xbQbvo.png

Opublikowano

Lewandowski pokazal klase ;D, na ulicach niemiec np Wiesbaden moje miasto ludzie niezle swietowali ;D

odalup78ab6.png

Opublikowano

Borrusia pokazała klasę, Lewandowski może śmiało nazwać siebie najlepszym polskim piłkarzem. Bardzo mi się podoba mecz, Bayern nieźle pogrążony ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...