Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Pantheons - nowa odsłona.

Pantheons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, wydawało mi się że MPC ma wyższy poziom jednakż jest zdominowane przez dzieci.

Jutro wypuścimy nową zapowiedz ze wszystkimi danymi a jaki będzie rezultat? Pretensje i płacz

o tym iż jest 6/7 " le to nara", za dużo zbroi za mało itp. No ale cóż jeżeli wolicie zapowiedzi w takim stylu

to wasza sprawa.

Proszę o skasowanie tematu.

Opublikowano

25246487258188515500.png

Zacznę od małego wstępu i opisania wam do czego powstała zapowiedz znanej marki jaką jest Pantheons.

Jak wielu z was wie nie jesteśmy byle bublem który istnieje po to aby bazować tylko na waszych portfelach.

Gra u nas jest całkowicie darmowa, więc zastanówcie się trochę po co my to robimy. Ile czasu i pracy wkładamy

abyście mieli gdzie grać bo patrząc ostatnimi czasy na dzisiejszy rynek prywatnych serwerów Metina to łapiemy

się za głowę i wołamy o pomstę do boga.

Nie będziemy opisywali przynajmniej na razie nowości jakie zostaną wprowadzone do świata Pantheons

ale zdradzę wam iż będzie to coś kompletnie nowego w porównaniu do starego świata. Wraz ze zbliżającą się

datą startu bety będą dopisywane coraz to nowsze informację.

91642190688396655119.png

Na dzień dzisiejszy jest to forum na darmowym hostingu, powstało ono w celu ograniczenia spamu z propozycjami

w temacie. Zostanie dodane jutro z samego rana 5-7. Aby nowy projekt Pantheons mógł zostać zrealizowany na bardzo wysokim poziomie liczmy

na wasze pomysł. Bo kto jak nie Wy często nie doceniani gracze przez team tworzycie serwer.

Wstępny start Beta testów będzie 01.06, beta będzie otwarta dla wszystkich.

Serwer będzie oczywiście na hamachi.

1! :D

Gdzie indziej stawiaj tą prezke, a pozatym nic tu nie ma ciekawego

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Zapraszamy !! Pantheons jest to oficjalne konto serwera Pantheons !!

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Na prawdę nie wiem czym kolega piszący jako pierwszy chciał zaszaleć. Jasno wytłumaczyłem na czym polega ta zapowiedz a ten i tak swoje.

Do tego to cieszenie się byciem pierwszym, jeżeli takie rzeczy cię cieszą to szkoda mi wdawać się z tobą w dyskusje.

Wszystkich serdecznie zapraszam do rozmów a w szczególności od jutra do podawania własnych pomysłów na forum serwera.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Na prawdę nie wiem czym kolega piszący jako pierwszy chciał zaszaleć. Jasno wytłumaczyłem na czym polega ta zapowiedz a ten i tak swoje.

Do tego to cieszenie się byciem pierwszym, jeżeli takie rzeczy cię cieszą to szkoda mi wdawać się z tobą w dyskusje.

Wszystkich serdecznie zapraszam do rozmów a w szczególności od jutra do podawania własnych pomysłów na forum serwera.

Numm... popisałeś się, jak widzę nie wszyscy znają słowo ironia, sarkazm.

www.google.pl :)

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Na jakiej podstawie możecie oceniać czy serwer jest ten sam czy nowy. Na prawdę zacznijcie czytać ze zrozumieniem, wyraźnie zostało napisane iż to Wy stworzycie ten serwer za pomocą swoich sugestii pomysłów.

Dodam jeszcze że będziemy poszukiwać Moderatorów i TGO.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Na jakiej podstawie możecie oceniać czy serwer jest ten sam czy nowy. Na prawdę zacznijcie czytać ze zrozumieniem, wyraźnie zostało napisane iż to Wy stworzycie ten serwer za pomocą swoich sugestii pomysłów.

Dodam jeszcze że będziemy poszukiwać Moderatorów i TGO.

Jednym słowem nie macie pomysłu na serwer i chcecie żeby ktoś odwalił za Was robote ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ludzie kur* ogarnijcie oni chcą zrobić taki serwer jak wy chcecie a wy piszecie jakieś głupoty ogarnijcie się ..

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Opublikowano

chyba nie robią tego dla siebie tylko dla was graczy i dla mnie jako gracza tylko wez zamknij ten temat i napisz np DYSKUSJE Pantheons ???

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...