Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pobieranie BF3 z Origin.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! :)

Właśnie zainstalowałem BF3 i dowiedziałem się tak ogólnie ( nigdy się tym nie interesowałem ), że tutaj już Steam odpada i w grę wchodzi Origin. A więc używam kluczyka, wszystko okej no i zaczynam pobierać.

Czy na prawdę muszę pobierać całe 16GB ?

Z 500kB/s spadło mi do 200kB/s i ostatnio miałem takie problemy z pobieraniem, że spadało nawet do 10 kB/s i mogłem zapomnieć o ściągnięciu czegokolwiek. :(

Na razie około 200 kB/s się utrzymuje. Mogę zostawić komputer do rana, ale z taką prędkością pobierasnia to nawet do 9 rano nie pobierze.

Niektórzy pisali, że te pobieranie 16GB to bzdura i pobiera tylko około 3GB - czy to prawda ?

Hmm... żeby kupować grę z której korzystasz tylko w celu zainstalowania Origina i użycia kluczyka do pobrania.

Liczę na pomoc - standardowo Lajki. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Zainstalowałeś grę z płytki? Jeżeli tak , to pobrać Ci się musi patch (~ok. 5GB, ) a następnie będziesz mógł grać :)

Jeżeli nie miałeś płytki, to musi Ci się zainstalować i pobrać cała gra.

Zostaw komputer na noc, a na 100% rano będzie wszystko OK :)

Opublikowano

Pobieraj wszystko co Ci każe. Tak naprawdę się instaluje, tylko tak pisze. (oczywiście patche też będziesz musiał pobrać)

Opublikowano

Ok.

Niektórzy ludzie piszą o jakimś "Tricku" aby pobieranie wzrosło do 8mb/s, tak jak ja mam np. 300kB/s w tej chwili przy internecie 4mb.

Wiesz coś o tym ? :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Mi sprzedali porysowaną płytke i musiałem ściągać. Było to tak jak napisałeś 16 gb i prędkość też około 200 kb/sek. Ale skoro masz płytke to dziwne, że musisz to ściągać o.O. No chyba, że potrzebujesz patcha (~3gb).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...