Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Konkurs na spis map.

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1336847494-U369501.png

Link do konkursu:

http://www.mpcforum.pl/topic/626081-konkursnajlepszy-spis-map/

Wszystkie pytania, skargi proszę kierować tutaj, nie tam. W temacie, który podałem wyżej składamy prace.

Życzymy powodzenia,

Team oceniający.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Gdzie wstawiać prace i czy mapa zamieszczona w spisie musi być opisana na MPC? Jeśli nie, to dozwolone jest podawanie źródeł wychodzących poza forum?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale teraz zbyt dużo osób na forum już nie siedzi, i zobaczą tą wiadomość zbyt późno.

Nie lepiej przesunąć start na pojutrze (to tylko moja opinia, proszę o nie bicie mnie słownie w przypadku niezgody) ?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale teraz zbyt dużo osób na forum już nie siedzi, i zobaczą tą wiadomość zbyt późno.

Nie lepiej przesunąć start na pojutrze (to tylko moja opinia, proszę o nie bicie mnie słownie w przypadku niezgody) ?

Oficialny start konkursu jest wyznaczony na dzień 13.05.2012r o godzinie 24:00 i tak pozostaje :) Macie wystarczającą ilość dni na zrobienie spisu. :)

Gdzie wstawiać prace i czy mapa zamieszczona w spisie musi być opisana na MPC? Jeśli nie, to dozwolone jest podawanie źródeł wychodzących poza forum?

Skończony spis wstawiamy do głównego działu Minecraft, a następnie do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/626081-konkursnajlepszy-spis-map/

Opis nie jest obowiązkowy, lecz zwiększa szansę na wygraną, informacje dot. mapy możemy odwzorować z googli, ale w żadnym wypadku podawać słowo w słowo.

PRZYPOMINAM!!!

Do spisu musi zostać dodany prefiks [K] lub [Konkurs]. :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Przepraszam a można 3 ?

Lub 3 w 1 ?

Tak, można 3 w 1.

Opublikowano

Hades. Można wstawić temat do Minecraft - Modding? Jeśli musi być tylko i wyłącznie podforum Minecraft to proszę o przeniesienie mojego tematu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/626633-k-spis-map-escapeadventure/page__p__4503892#entry4503892

Bywalec
Opublikowano

Hades. Można wstawić temat do Minecraft - Modding? Jeśli musi być tylko i wyłącznie podforum Minecraft to proszę o przeniesienie mojego tematu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/626633-k-spis-map-escapeadventure/page__p__4503892#entry4503892

Raczej może być w podziale Modding, ew. któryś z modów przeniesie.

Nie martw się, twój spis na pewno nie zostanie zdyskwalifikowany.

5jJNSGS.png

Bywalec
Opublikowano

Cytuję:

7. Do wyboru są trzy kategorie:

• Spis map SinglePlayer'owych,
  • Spis map MultiPlayer'owych,
  • Spis map escape oraz adventure.

Tak, można 3 w 1.

Czyli wybierasz 1 kategorię z 3 dostępnych i do niej dobierasz jak najwięcej map.

Możesz też wybrać 2, 3 kategorie tyle że wtedy cały spis dzielisz na 3/ 4 kategorie i do nich dobierasz jak najwięcej map.

A co do oceniających.

Jeszcze nie wiadomo, prawdopodobnie zaangażuje się w to cały team MC, ale powtórzę się: nic nie jest jeszcze dokładnie wiadome i wszystko może się zmienić.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Wszystkie prace konkursowe będą tymczasowo zamykane w celu uniknięcia spamu oraz manipulacji.

Tak więc starajcie się solidnie przygotować pracę.

To znaczy że nie możemy już edytować naszych prac? :(

Opublikowano

Tak, jednak jeżeli widzisz jakieś niedociągnięcie w spisie to napisz do moda\globa. ;)

Opublikowano

Do kogo mógłbym się zgłosić o otworzenie tematu, abym mógł go trochę zmoderować, bo Lord Hades nie odpowiada.

PS. Proszę was o szczerą minutę ciszy. Zginął dzisiaj Lee Richardson...

Admin Cienia
Opublikowano

Dlaczego mój temat został przesunięty do kosza.

Prawdopodobnie przez pomyłkę,

Twój spis został już przywrócony do działu.

1294477714-U1.png

Bywalec
Opublikowano

Do kogo mógłbym się zgłosić o otworzenie tematu, abym mógł go trochę zmoderować, bo Lord Hades nie odpowiada.

PS. Proszę was o szczerą minutę ciszy. Zginął dzisiaj Lee Richardson...

Możesz napisać do mnie, nie ma problemu.

Otworzę na czas edycji (czyli przykładowo 2h), a następnie zamknę.

Tyczy się to każdej tutaj osoby, w razie problemów z edycją zapraszam na PW.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Czyli mapy w spisie muszą już mieć swoje tematy na MPC czy mogą to być mapy z neta i zagraniczne?

Nie muszą mieć topicu na MPC. Obowiązkowo musi być DL i skan.

Opublikowano

Żaden mod nie chce otworzyć mojego tematu, bo chcę go zedytować. Napisałem do Lorda Hadesa i nie odczytał nawet wiadomości. Potem napisałem do Cay'a odpowiedział mi że może otworzyć mój temat do edycji, ale o której godzinie. Teraz odpisałem mu że może odtworzyć, a on nie odczytał wiadomości od wczoraj, a temat dalej zamknięty... Proszę o zareagowanie :(

@edit

Dziękuje Ci Cay za odpowiedź ;)

Bywalec
Opublikowano

A czy mogą byc filmiki ?

Jeżeli prezentują one tylko i wyłącznie mapę, to tak. (Chyba ;)).

Żaden mod nie chce otworzyć mojego tematu, bo chcę go zedytować. Napisałem do Lorda Hadesa i nie odczytał nawet wiadomości. Potem napisałem do Cay'a odpowiedział mi że może otworzyć mój temat do edycji, ale o której godzinie. Teraz odpisałem mu że może odtworzyć, a on nie odczytał wiadomości od wczoraj, a temat dalej zamknięty... Proszę o zareagowanie :(

@edit

Dziękuje Ci Cay za odpowiedź ;)

Wiesz proszę bardzo, ale pamiętaj, że trzeba poczekać. Hades ma zapewne zawrót głowy z wiadomościami na PW, a do tego ma jakieś tam problemy z internetem, a więc nie dziwię mu się, że nie odpowiada.

Ja także nie jestem zawsze dostępny w tych godzinach co Ty ;).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Do końca konkursu zostały 3 dni. Jeżeli chcesz dopracować (dodaćpoprawić) coś w swoim spisie zapraszam na PW.

Opublikowano

@up

To będzie najważniejsze.

Opublikowano

Mógłbyś wypisać co jest najważniejsze, mniej ważne itd.? Np. Najważniejsze - Estetyka | Mniej ważne - Ilość Map i tak dalej.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...