Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa następny chcę zrobić cheata do WArrocka ale gówno wiem o programowaniu i nie umiem używać opcji szukaj ludu najpierw zaglądajcie do działu potem piszcie

i co każdemu oddzielnie tłumaczyć ?

a i dam ci nakierowanie jakim to programem delphi profesional

@edit

sorry za taki wyskok ale nie piszcie tych tematów póki nie sprawdzicie działu link mam w sygnaturze

Opublikowano

ja się wkurwię czyli nie wiesz nic o programowaniu i chcesz robić cheaty?

jak otworzyć delphi otwierasz drzwi i zamykasz. Umiesz otworzyć gre ? to i umiesz delphi

nie wiem po co sie zabierasz normalnie jak byś siedział nawet w C++ to być skapował żeby włączyć cheata i żeby pojawił się z rozszerzeniem *.exe trzeba wcisnąć jeden magiczny ucisk F9

jak przerobić adresy?

nie przerabia się adresów tylko ich wartość i jest opisane ale nic nie wiesz o programowaniu

wiem że potem napiszesz niedługo posta coś nie działa dlatego cię ubiegnę i napisze wrzuć timera i buttona

@edit

twój temat wiem jak zrobić cheata dajesz link do inego forum to wbrew regulaminowi a to tego gówno ci pomoże jeśli gówno wiesz o programowaniu myślisz że jak dają już gotowy moduł w VB to jakiś zajebisty pro jesteś ?

masz tu gotowca http://www.wrzucaj.com/691591 i nie pytaj o nic

Opublikowano

pewnie kaka czeka i patrzy co napisze :P

i chyba ma racje kaka napisze taką książkę

włączasz plik Project1.dpr uciskasz F9 wyłączasz program który ci się pojawił potem wyłączasz delphi 7 wchodzisz w warrock i w tym samym folderze co masz ten kod źródłowy pojawia ci się plik Project1.exe włączasz go i coś on daje tylko nie pamiętam już co albo fast heal albo fast flag

pytania na PM

@down

to na twój mózg ale dobrze robisz że nie lecisz na pełne morze.Trzeba pierw się trochę pouczyć

Opublikowano
pewnie kaka czeka i patrzy co napisze
Jasnowidz? o.O

Jak ja cię lubię... kilo kartofli w jednym worku :lol:

Jesteś świetny i ty chyba o tym nie wiesz :P

Co do @up

Wystarczy pojąć delphi. Potem kombinowanie godzinami co nie tak jest w kodzie, a na końcu spostrzeżenie, że chodzi o jedną literkę :lol:

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...