Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Premium tank i normal

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki czołg premium (do 1000g) i jaki normalny czołg jest najlepszy do zabawy ( odstresowanie się po wysokic tierach i dużo fragów)?

Szkoda, że już PZkpfw H38 już nei ma =[

Dzięki

Opublikowano

Jaki czołg premium (do 1000g) i jaki normalny czołg jest najlepszy do zabawy ( odstresowanie się po wysokic tierach i dużo fragów)?

Szkoda, że już PZkpfw H38 już nei ma =[

Dzięki

Po prostu napisz :

premium: .....

normal:......

Pisałem, że chcę dużo fragów i odstresować się od wysokich tierów. Naucz się czytać.

Opublikowano

Tak dla zabawy to kup su-18 ona ma 2tier ale często jest losowana na samą góre i wszystkich na jeden strzał bierzesz :D

Opublikowano

Warto trochę dopłacić i kupić Kv-5. Osobiście kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Nie dość, że dużo funu z gry bo cały czas jesteś na samej górze tabeli, to jeszcze zarabiasz mnóstwo kasy. Naprawdę polecam.

A co do normalnego czołgu to polecam M4A3E8, który jest bardzo szybki i można nim grać dla funu jako scout. Świetnie odstresowuje. Aha i najważniejsze prawie nigdy nie wychodzi na zero, a jak już to na -500 max.

Opublikowano

Szczerze polecam T82 - łapiesz się na kompanie juniorskie, ale dopiero na randomkach możesz coś porządnie ugryźć. Większość czołgów spotykanych na randomkach da się ustrzelić na 1 strzał.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

A może BT-2 albo M2 LT?

Szybkie i dobrze losuje. Naprawdę fajnie się pobawić można.

Jak już się z większymi przeciwnikami przeprosisz polecam lt t5 i amx 13 75/90.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...