Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak rozbudować dropa (body).

Ladiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Jeżeli chcecie dropić na niskim lvl z czegoś hardkorowego to to jest poradnik dla was.

Rozdawanie skili i statusu:

1. Staty dajemy: wszystko wyrównujemy do 5 następnie siłę dajemu na maxa do ok 60 potem pare pkt dajemy w witala.

2. Skile bierzemy: aura berek wirek i to co chcemy do expa na poczatek wbijamy 29 lvl i robimy reset skilli jeszcze raz na bodego i dajemy: Aura na 17 i reszte w berka aż do 17 aby wszystko było na 35 lvl po m1.

A więc tworzymy postać i wbijamy 5lvl aby pójść po skille.

Bierzemy bodego aby szybko wybijać moby i po zrobieniu misji idziemy ulepszyć zbrojkę i mieczyk minimum +4 all.

Idziemy na: wilki --> dziki ---> niedziwiedzie ---> zaprzysieżone ---> dzikusy --> małe ezo.

Na ezo dropimy jak najdłużej bronie na 30 lvl aż do 35 lvl jeżeli nie mamy 9 lvl konia siedzimy tak długo jak się da i oddajemy expa do gildi aby nie wbijało poziomu.

Potem możemy sprzedawać drop albo ulepszyć coś dla siebie.

Jeżeli mamy już dobrze rozdane skille i eq robimy bojowca i lecimy do m2 na metiny zazdrości, dropimy ku i kd aure i berka czytamy i nie wbijamy większego lvl tylko szlifujemy sobie itemy najlepiej ribek z dużymi sr kd moba i kryta, śmiertelka z kd defa i uchylki, ebonitki oraz eq na hp.

Jeżeli nic nie będzie w m2 dropić to lecimy na pustynie i idziemy na metiny: Duszy Cienia Twardości z tych może już nam dropnąć Kamień Duchowy aby potem szkolić skille od G do P co będziemy mogli wykorzystać na postać i na zarobek. Z metina Zazdrości KD nie dropi.

W formie podziękowania możesz wejść na mojego fanpage i go zalajkować :)

Zapraszam na mojego FanPage, zalajkuj i udostępnij: http://www.facebook....309706075755665 (Prowadzę ze znajomą, wstawiamy fajne fotki :D )

Opublikowano

Tak... U dropka gdzie się liczy największy atak na metki w m2 dajemy wszystko po 5 później siła do 60 i pare pkt. w wita ? Jak dla mnie to wielki bezsens, dropkowi do m2 najważniejsza jest siła ataku, czyli na początku maksujemy siłę, później witalność.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie chodzi o to aby mieć też trochę hp na metiny na pustyni jak pisze dalej w porandniku. Bardzo dobry porandnik.

Opublikowano

ha ha ha hue hue, ten tut jest żałosny xD

1. Staty dajemy: wszystko wyrównujemy do 5 następnie siłę dajemu na maxa do ok 60 potem pare pkt dajemy w witala.

Ile grasz w metka? Miesiąc? Jak tak to gówno co wiesz, więc nie rób takich tutów ;x

Aura na 17 i reszte w berka aż do 17 aby wszystko było na 35 lvl po m1.

A więc tworzymy postać i wbijamy 5lvl aby pójść po skille.

Bierzemy bodego aby szybko wybijać moby

Zero symetrii czasowej, 2x skil na M1 a potem wbijamy 5lvl ? WTF?

"Bierzemy bodego bo szybciej bije mobki" - weź wyjdź..

Leć z tym syfem do kosza, pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...