Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytan do was:

1.Chciałbym się nauczyć jezyków html,css,php

2.Nie umiem zbyt wiele i nie moge pojąć jak to css sie dopasowywuje do html..., polećcie mi jakieś ksiązki gdzie nauczę się jezyka css i html ale na chwilę obecna z html5 i css3

3.Jak mam ćwiczyć budowanie szablonu, ale tak żebym coś umiał a nie, że niby umiem a sam jakiegoś nie potrafię sklepać

4.Jakie macie dla mnie rady?

Chciałem się uczyć z kursów z internetu ale z nich jakoś nie mogę nic pojąć a jak juz znalazłem jakiś dobry z którego zaczynałem cos rozumieć to okazywało się że to stara wersja języka np z 2007r...

Proszę was o pomoc

:(

Opublikowano

1. Cieszę się.

2. kurshtml.edu.pl - HTML i CSS, kursphp.pl - PHP. CSS do HTML - divami. <div id="bg"></div>, a w CSS zaczynasz #bg. (taki przykład)

3. Pobierz sobie jakiś gotowy, i analizuj kod.

4. to co wyżej.

naprawdę sądzisz, że nikt nie pytał o takie błahostki? ;>

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To Ty myślisz, że składnia od 2007 się wiele zmieniła? Racja, kilka języków tak, jakieś małe dodatki, funkcje weszły, ale nie przesadzajmy :)

Co do HTML5, nie ma jeszcze dokumentacji ukończonej, bo sam język nie jest skończony, także zajmij się starym, dobrym HTML'em, a jakieś tam dodatki możesz zawsze z html5 dodać.

Opublikowano

jakbyś chciał słuchać i oglądać polecam kurs video mozna je znaleśc na darkwarez.pl(czy moge tu takie linki podawać?)

sciągnieto 142 razy dodano 4 maja ja go sciągnełem i wiem że warto ładnie wszytko opisne

fffffffa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...