Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Battlefield 3 na dobrym sprzęcie

Pakejro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z battlefield 3 tak jak napisałem a tytule. Najpierw może powiem co się dzieje. Lagi które mam ja są dosyć dziwne, ponieważ wygląda to tak jak bym miał problem z internetem podczas gdy on zawsze jest na full i ping w grze nie przekracza 60 (NET 6Mb/s). Nie mam niczego jak freezy, nagłe ściny itp... Granie nawet na wysokich detalach , rozmycie OFF, antyaliasing OFF lub x1 nie pamietam jak tam pisze (jest najmniej jak się da). Może lepiej jak zobaczylibyście SS : http://www51.zippyshare.com/v/99086329/file.html

FPS nie spadają poniżej 25 średnio mam 45-60, na mapie Golf w omanie spada właśnie często do 30-25 w niektórych momentach...

Mój sprzęt:

Proc: i5 2500

Ram: 16GB Kingston HyperX 1600Mhz

GPU: Gigabyte wer.OC 6950 1GB 900/1325 - modowana (problem ten sam przed i po modowaniu)

HDD: Samsung 753LJ

Płyta: Asrock P67 Fatality Performance

Zasilacz: Corsair 700GS

Cooler standardowy, 1 dodatkowy wentyl w obudowie Bequiet USC 120mm,obudowa Coolermaster Elite 430 black

Proszę o pomoc, rady co można zrobić lub zmienić w moim blaszaku aby pozbyć się tego problemu !

Z góry dzięki ! :)

Opublikowano

No kurwa, mam to samo >.< ni jak idzie sie tego pozbyć ....

Sproboj programem Ashampo Core Tuner, mi coś tam pomógł ;x

Ze sprzętem jest all ok !

OndteAw.png
Opublikowano

,,Sproboj programem Ashampo Core Tuner, mi coś tam pomógł ;x" - z tego co wiem tego typu programy działają na procesy... Testowałem Punkbuster'a i zbyt wiele mi nie dał ;/ Dodam że mam 27 calowy monitor, może to jest też problem bo komp musi poradzić sobie z tak dużym obrazem choć 1920x1080 jest tak samo jak na np.22 calowym ...

Opublikowano

Tak, przez ten program przyspieszasz proces Bf'a.

Możesz zmienić z Full Hd na Hd (1680*1024 czy jakos tak ...)

OndteAw.png
Opublikowano

Na mapach z B2K każdy ma lagi i nikt na to nic nie poradzi . Jedyne co mógłyś zrobić to może O,C Procesora , lub odpalanie gry przez Game Boostera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...