Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSC

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie

Jutro kupuje sobie PSC 100 zł i się zastanawiam jak najlepiej to wydać.

Sm myślę nad Gold premium 30 dni oraz 1200 g1

I chciałem się zapytać czy to jest opłacalne i czy 100 zeta starczy

Jezlei to polączenie się nie opłaca to chętnie chciałbym wiedzieć jak moge to fajnie wydać ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wejdź sobie w jakiegoś turtoriala o PSC ;)

nie wiem czy jeszcze jest tak że na Playspan masz 100pkt na starcie, tam się wtedy najbardziej opłacało.

bo np, 400g1 kosztowało 5$, a 1$ dostawałeś na starcie, czyli wydawałeś tylko 4$.

a 4$ to około 13 -14zł więc kupisz z 7x400g1 ...

Opublikowano

@up

Super ,ale potrzebna prema by dostac preme z tych boxów -,- A jak próbowałem robić premke z reklam na PlaySpan to była lipa

Ale dzięki za pomoc ;)

I 2 pytanie bo jest przenoszenie konta to jak kupie preme i bronie za g1 to mi one zponikaja bo nie przeczytalem tego :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ok to już można zamknąć :D

MAL

Opublikowano

Jak niby jest potrzebne premium do dostania premium z tej paczki ?

Normalnie masz np. 400 G1, kupujesz paczkę i normalnie masz premium (30) + itemy tam wymienione .

Opublikowano

@up bronie zostaną, premium też ale jakbyś miał nie wykorzystane kredyty to się by usunęły.

Kredyty się nie usuwają.. kredyty są własnością G1 i będziesz je mógł dalej używać w innych grach G1.

Opublikowano

Ok to już można zamknąć :D

Ja zrozumiałem że można zamknąć, to po co dalej piszecie? Cls.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...