Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balmora.pl Co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zauważyłem na YT, że istnieję bardzo fajny serwer Balmora.pl

Moglibyście opisać mi raty tego serwera i sposoby dobrego zaczęcia od początku?

Kim grać? Gdzie expić? Jak zarabiać?

Proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer to typowy Hard, po bodajże 57 dniach wbito na serwerze maksymalny poziom : 99. Serwer polecam, sporo ludzi. Ja gram Wojownikiem Body i bardzo dobrze jest, polecam Ci tą profesję. Ciężko powiedzieć gdzie expić, expisz tam w zależności od lvl, ale w M2 też trzeba się pomęczyć. No zarabiać normalnie, z mobów, sellania itemów ;) Myślę, że pomogłem, pozdrawiam.

Only MoltenMT2 !

Nick: McKenzie

Profesja: Wojownik Body

Level: Będzie wysoki :D

Królestwo: Chunjo

Gildia: ChunjoSquad

Opublikowano

Ja też podpinam się do tego tematu. Myślałem o pobraniu i graniu, ale wolałbym widzieć wypowiedzi. Za wypowiedzi również daję Like :)

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że lecą jak na PL'u, że tak bardzo rzadko, ale częsty drop nie jest też. W M1 można dropić np. zaczarowanie przedmiotu, dodanie bonu itd. A najważniejsze, że śmieci często nie lecą ;)

Only MoltenMT2 !

Nick: McKenzie

Profesja: Wojownik Body

Level: Będzie wysoki :D

Królestwo: Chunjo

Gildia: ChunjoSquad

Opublikowano

Hmm serwer dosyć popularny prowadzony przez FuBu i bambuska. Najlepiej na poczatek chyba zagrać bodym żeby trochę podropić medale/m2 metiny potem ewentualnie wp/dagger żeby mieć coś na start. Ogólnie bardzo dużo ludzi gra na balmorze.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

do +5 ulepszasz100%

Jest taka arena na którą wchodzisz i bijesz bossy a czas się zapisuje..

1337113491-U379973.png

Opublikowano

@Up

Czyli Wymiar Władców. Są tam 2 przedziały poziomowe: 40-64 i 65-99. Jeśli jesteś w granicach jakiegoś z tych poziomów i osiągniesz najlepszy czas to jesteś na podium na stronce.

Ogółem rozbudowane nowości :)

Opublikowano

To jest Hard.E drop większy można to zauważyć dropiąc w m1/m2/lungsam chodzi mi tu o metki.Exp też większy można to też zauważyć do 65lvl póżniej już się robią schody.Hm Zarabiać to tak jak na PL metki/DT/loch małp.Expić też tak jak na PL i polecam odrazu na starcie buffa robić do pomocy.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...