Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kill-you-ogame.ugu.pl

Yoshumitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAM DO OSTATNIEGO POSTA !!!

www.balckstar.ugu.pl

Dzień dobry.

Mam tutaj serwer dla Was

http://www.balckstar.ugu.pl/

Coś o serwie.. OK.Nic nie zmienione.. Język Angielski.. Testowe Uni..Serwer jest dla zabicia czasu i szybkich Walk.. Początkującym polecam Może zdobędziecie doświadczenia ?! Powiem szczeże że serwer już jest na opłacanym Hostingu.. Troszkę przerobiony... Spolszczony... i takie tam duperele zmienione.. Ale jak narazie nikt nie zna adresu i nie pozna.. Najwcześniej ujrzy światło dzienne w Październiku.. Z tego względu że pracuje Cały tydzień i niemiałbym czasu sie nim zajmować.. Czemu ugu.pl a czemu nie..? Różni sie od CBA.pl Tak wiem że na ugu.pl niemożna mieć strony z grami.. a niech blokują,,, strone usune i zrobie drugą a pliki z tego serwera i tak zostaja wiec nie macie sie co martwic ze usuna wam sie konta ;] GWARANTUJE!. Nudzi Ci sie w domu? Demoty i Wioche przerobiłes cała ? Pograj w tą Gre z przyjaciółmi rodzina czy kim tam chcesz Poznasz ludzi i nabierzesz lepszego doswiadczenia.. Obstawiam na dobra zabawę a nie zeby wszystko było idealniePo prostu Zapraszam chętnych* Poszukuje kogoś kto zrobi Forum bo nie mam Czasu..* Moderatorów Forum* Grafik tez się przyda** A po za tym beda ewenty Zdobedziecie duzo nagród ktore będziecie mogli wykozystac wedlug swoich potrzeb ;]

Mamy 1 aktywnego Gracza.. który zna sie na żeczy z tego co widze.. jest zarejstrowanych 4 ale nie graja.. Top 1 mówi że gra się Fajnie ;) To Cieszy.. Tylko niema z kim walczyc i to go zniecheca do gry.. Więc brac sie do Gry!! Napewnoi nudzic sie nie będziecie.. Na weekend bedzie "ukryta planeta" na której będzie duuuzo surowców ;) bedziecie ją mogli farmić ile wlezie.. :D Ale to nie wszystko kto 1 zatakuje ja (trzeba ją pierw znaleźć.. ) dostanie Antymaterie ktora bedzie mogl wykozystac na wlasne potrzeby :)

ZAPRASZAM WSZYSKICH.

PS: Smakosz Pozdrowienia z MPC :D :P

Forum Gry powstało.

www.ugamelabalckstar.fora.pl

Opublikowano

Strona startowa 0 edycji, szkoda mi czasu nawet na rejestracje...

Na ugu zakaz stawiania gier, zaraz Ci hosta zablokują ;)

Kiedy skończycie stawiać gotowe silniki i od razu publikować?

Opublikowano

nikt za Toba nie bedzie płakał.. Grasz to grasz nie to nie...

Czy jest zakaz okaze sie bo jakos mi nic nie blokowali poprzednim razem...

Gotawiec.. tak bo mam nadzieje ze ulepsze go ;) a i tak zagraja Ci którzy chcą..

Opublikowano

A ja czekam na większą ilość graczy. Jak na razie ok, tylko trzeba poprawić jeszcze kilka rzeczy :) Co do antymaterii, to powinien być jakiś bonus na początek typu: 50k...

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Witam. Niestety bede musiał przedłużyc awarie.. ze wzglendu takiego że chciłem zaduzo pozmieniać na raz i troszke uszkodziłem pliki.. ale nie bójcie nic wszystko bedzie ok.

w rewanzu macie tutaj serwerik który ma na celu jak najlepsze RW z Walki.

Raty będą szybkie bo to szybka runda.

Surowce i szybkośc gry ( 4 FAN).

flota bedzie się poruszać wzglendnie.

Startujemy po 20.

Tutaj macie link.

www.speedogame.ugu.pl

Nagrodą będzie 100.000 Antymateri. Dla zwyciężcy.

(oczywiście na normalnym serwerze. ).

Startujemy dokładnie o 20.15 .

Runda 2

Od 22.45 do 18.30 następnego dnia.

Miłego grania.

Opublikowano

Witam. Niestety bede musiał przedłużyc awarie.. ze wzglendu takiego że chciłem zaduzo pozmieniać na raz i troszke uszkodziłem pliki.. ale nie bójcie nic wszystko bedzie ok.

Hahaha tak myślałem :D

Ty wgl umiesz php? ;)

Opublikowano

W każdym bądź razie jedną ja wygrałem. Nie chciało mi się w 3 grać... Poza tym robisz kilka głupich rzeczy, Widać, że mało w Ogame grałeś. :)

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Możecie grac ile chcecie razy..

Otwieram serw teraz dla zabawy na weekend z meega speedem xD

A jutro będzie znów normalna szybkość i normalna runda w której bedziecie mogli wygrać Antymaterie.

Silnik Xnova 5.5

Opublikowano

:ninja: Yoshumitsu

No to muszę was zmartwic ale jest to nie koniec... Gra cały czas jest włączona.. Tylko że ją speedogame są pliki z kill-you-ogame i gdy logujemy się na speed to na passy z kill-you-ogame.. Można to zauważyć chociaż przez okno lokowania. (tło). I cały czas pracuje nad serwerem... Tylko że muszę połączyć spotkania z dziewczyna jak i praca.. Więc dajcie czasu.. Zrobiłem forum ale nie wiem nawet czy jest sens.. Bo jest 14 graczy w tym 2 bodajże gra... Nikogo na siłę.nie będę grał do grania. Ale naprawdę warto zagrac .. B)

Www.speeedogame.ugu.pl

Zainteresowanych zapraszam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzień dobry.

Mam tutaj serwer dla Was ;)

http://www.balckstar.ugu.pl/

Coś o serwie.. OK.

Nic nie zmienione.. Język Angielski.. Testowe Uni..

Serwer jest dla zabicia czasu i szybkich Walk.. Początkującym polecam ;) Może zdobędziecie doświadczenia ?! :D Powiem szczeże że serwer już jest na opłacanym Hostingu.. Troszkę przerobiony... Spolszczony... i takie tam duperele zmienione.. Ale jak narazie nikt nie zna adresu i nie pozna.. Najwcześniej ujrzy światło dzienne w Październiku.. Z tego względu że pracuje Cały tydzień i niemiałbym czasu sie nim zajmować.. Czemu ugu.pl a czemu nie..? Różni sie od CBA.pl o.O:D Tak wiem że na ugu.pl niemożna mieć strony z grami.. a niech blokują,,, strone usune i zrobie drugą ;) a pliki z tego serwera i tak zostaja wiec nie macie sie co martwic ze usuna wam sie konta ;] GWARANTUJE!. Nudzi Ci sie w domu? Demoty i Wioche przerobiłes cała ? Pograj w tą Gre z przyjaciółmi rodzina czy kim tam chcesz ;) Poznasz ludzi i nabierzesz lepszego doswiadczenia.. Obstawiam na dobra zabawę a nie zeby wszystko było idealnie :D

Po prostu Zapraszam chętnych :)

* Poszukuje kogoś kto zrobi Forum bo nie mam Czasu..

* Moderatorów Forum

* Grafik tez się przyda

** A po za tym beda ewenty :) Zdobedziecie duzo nagród ktore będziecie mogli wykozystac wedlug swoich potrzeb ;]

Dla Moderatorow.

Soryy za duble Posta.. ale niechcialem robic nowego tematu.

thx. :ninja:

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...