Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Problem z pluginem groupmanger ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem groupmanger, a mianowiecie wszystko modyfikuje w plikach dobrze (tak mi sie wydaje) ale jak zresetuje server to kolo nicku zamiast pisac [lord] qadam: , pisze [deflaut] qadam :( nie wiem w czym problem zalanczam linka do folderu group manger prosze mi powiedziec co jest zle zrobione :)

Za pomoc stawiam lajki(plusy)

Link:

http://speedy.sh/rnc...roupManager.rar

Skan:

http://imageshack.us/photo/my-images/822/skangroupmanger.png/

Opublikowano

czekam na skan do 20.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

W pliku essentials musisz ustawic range jak ma pisać i w groupmenager dodac nick do rangi . :) Polecam robic to notepadem ++ ;]

Opublikowano

W pliku essentials musisz ustawic range jak ma pisać i w groupmenager dodac nick do rangi . :) Polecam robic to notepadem ++ ;]

Juz to zrobilem wszystko....

A sciagnoles i chociaż zobaczyles to ?

Opublikowano

Nie ma co, polecam ci PEX +iChat. Jest to dużo lepsze połączenie niż GroupManager + EssenialsChat

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Nie ma co, polecam ci PEX +iChat. Jest to dużo lepsze połączenie niż GroupManager + EssenialsChat

Ok, zobacz jutro czy działa bo dzis już czasu nie mam, moze nepisze do Ciebie podczas tego jak będe robił strone bo sam wszystkiego nie ogarne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...