Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMO RPG o bardzo szybkiej akcji

lolipop10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. szukam gry MMO RGP o szybkiej akcji (chodzi mi o coś typu metin na privach lub l2 na privach) szybki casting speed atak itp a nie jak np w WOW-ie 3-5 sekund castowania skilla atakującego a inne nawet dłużej

co proponujecie? :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Chodzi Ci o prywatne serwery ? Jeżeli tak to nie opłaca Ci się grać. Graj na globalach żeby nauczyć się grać :) Polecam teraz zagrać na globalu Lineage2 albo AION ponieważ stały się darmowe i warto zagrać. :)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

dzięki w l2 grałem bardzo mi sie podobał ale od nowego wejścia z tym R coś tam straciłem coś zapał bez sensu że te klasy się łączą i tylko pare unikalnych skilli się łączy. a AION bardzo ładnie się zapowiada i jest podobny z chęcią zagram. dzięki :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Szybka akcja?

To może Elsword?

Nie jest podobny do Metina albo WoW'a, ale może Ci się spodoba ;D

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

DC Universe Online :) Szybka gra akcji, szybko wbijasz 30 lvl (jak jesteś nowy max tydzień) a potem tylko zbierasz eq pod pvp/raidy i grasz :D Zapomniałem dodać że 30 lvl to max :)

Opublikowano

Może to nie jest MMORPG ale bije wszystkie te wyżej wymienione. Dungeon Defenders, ale żeby nie było offtopu to MapleStory.

Sygnatura.

Opublikowano

Mimo, że gra jest na razie w wersji beta, to i tak warto zagrać nawet w nią [wersja oficjalna EN w wakacje tego roku ma być, PL w 2013] Blade & Soul, baaaaardzo polecam.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...