Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zarejestrować brata na 1 ip?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na niektórych serwerach nie można mieć 2 kont. Ja z bratem gramy na 2 kompach i on nie może się zarejestrować.

Był jakiś poradnik, ale nie moge znaleźć. Proszę o program lub pomoc.

Opublikowano

Z tego co wiem to zależy od serwera jeżeli serwer ma wpisane w pluginach że można na 1 ip mieć 1 konto to nic to nie zmieni jedynie możesz poprosić admina żeby to zmienił . Wiem bo sam przerabiałem ten plugin a go powinno mieć każdy serwer .

Opublikowano

Napisz do administratora Serwera z prośbą o rejestrację danego gracza powód rodzeństwo

Opublikowano

@ref

Te informacje mi nie wystarczają. Musi być jakiś sposób/program żeby samemu to zrobić.

Opublikowano

Ja miałem tą sytuacje na moim servie. Sam wpisywalem konto do AuthMe, i to jest najlepsze rozwiazanie. AuthMe nie jest najlepszym pluginami na rejestrację, bo jest wiele luk. Napewno są programy na to. Ale jeżeli gracie na 2 kompach to jaki problem?

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Masz stale IP ,to czytaj wyżej . Jeśli masz zmienne to: Najpierw rejestruje się jeden z Was. Robisz reset internetu/modemu (dostajesz wtedy inne IP) I teraz rejestruje się np. Twój brat :-) Grać można na jednym IP ,problemy są TYLKO z register :-)

Wiem , bo mam tak na swoim serwie :-)

Pomogłem: DAJ +

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

napisz do osoby która ma OP na serwerze żeby założyła bratu konto bo limit jest 1 a on bardzo chce zagrać.

komenda do AuthMe brzmi

/authme register nick hasło

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Dzięki ale licze na jakiś program.

Mam ip wewnętrzne, stałe na sieć bezprzewodową.

Jedyny problem to taki że w wierszu poleceń ipconfig z bratem mamy różne ip (ja końcówka .161 a on .151 ) ale to raczej jest w LAN a nie internetowe.

Licze na next pomysły i programy bo lecą LIKE :D

@edit

Gramy na 2 kompach i jakimś cudem mamy 1 ip. Nie wiem jak to zmienić. Liczę na podpowiedzi.

Opublikowano

Ja mam taką samą sytuację na moich komputerach, z tym, że na każdym komputerze mogę założyć nowe konto. Spróbuj zresetować router/modem jak masz, albo spróbuj pobrać program No-IP, czy coś w tym stylu.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

@Up2

Nie.

@Up

Po co ?!

@Topic

Ściągnij program:

"HotSpot Shield"

i zmień sobie IP, zarejestruj się i przywróć.

------------------------------------------------------------------------------------

Downolad:

http://www.programosy.pl/program,hotspot-shield.html

Skan:

https://www.virustotal.com/url/19ab937a1b50d3998b5d4a060069c311f61a6dc9a5f15a031e9c51194e7884ab/analysis/1337276864/

------------------------------------------

Proszę.

2004f8x.png

Opublikowano

@up

Dziękuje ci bardzo. Pomogłeś najbardziej ze wszystkich :D

@moderator

Mam taki pomysł żeby podpiąć temat. Zapobiegnie to tworzeniu spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...