Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][1.2.5][NO-WL]TherionMC

PoczujeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbije zobacze dam edita ;) a i 1 pytanie dzialki jakich rozmiarow?

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

@up tak dziwne ale moze cuby beda czy cos na nieograniczone budowle

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Właśnie dobrze że działki, przynajmniej utrudnienie da sie tylko rozwalic domek tak samo skrzynki za pomoca tnt lub creepera czyli liczy sie to umnjetność grania :) A tak każdy głupi rozwali.

Opublikowano

Wbiłem na serwer i od razu oniemiałem! Wspaniały serwer oraz administracja! Zawsze odpowiadają na pytania, potrafią zadbać o graczy! Zapraszam innych forumowiczów do gry! + :)

Opublikowano

Wbiłem na serwer i od razu oniemiałem! Wspaniały serwer oraz administracja! Zawsze odpowiadają na pytania, potrafią zadbać o graczy! Zapraszam innych forumowiczów do gry! + :)

Co to ku*** ma być? Zakładacie nowe konta żeby zarabiać sobie dobre opinie?! Jeszcze 1 taki wybryk z waszej strony to przestane grać...

Co do serwa: Niby fajny ale prawie wogole nikt nie gra i gracz o nicku Eken to debil ponieważ pluje żelazem a potem zabija, nad czyjas skrzynka stawia klocek i na nim tabliczke przez co nie moge otworzyc skrzyni i zniszczyc tego bloku nad nia....

Opublikowano

Po pierwsze. Nikt nie zakłada nowych kont. Po drugie. Gra mało osób, ponieważ prezentacja znajduję się na dalszych stronach - w innych tematach jest spam, przez co nasza prezentacja spada na inne strony. Po trzecie. Jeśli ktos tak robi, pisz w grze, a nie na forum. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...