Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActivisionCraft [Survival] [20 slot] [Dedyk]

karol280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniam zdanie

H@ to jakies nieogarniete dziecko ....

Wbil nam na chate Cziter (zamknieta chata) zabil wszystkich w gildi

Zabral itemy poczym dostal bana

Admin rozdal nasze itemy na spawnie....

Ostro sie kłóciliśmy o te itemy i wyszło na to że dostane bana za spam o admina ?

Ostatecznie dostałem bana na 2h co zaprocentowało tym że leci ten post oraz - dla serwera

Zmiana Serwera Oczywiscie zaraz H@ sie bedzie bronil ze nie widzial tego czitera ( dal mu bana ) zabil 2 osoby w sekunde chcialem mu nawet wyslac chat jak zaspowalo mi damage reduced by 30% bo bylismy w bazie jak już wspomniałem

Ocena Serwera 7/10

Ocena H@ -10/10

Nie polecam !

Opublikowano

Po 1 dostałeś bana za to że wyzywałeś Administracje oraz innych gracz po 2 nie spamuj dwa tego samego 3. Jak masz jakis problem to proszę to rozwiązywać ze mną . Dziękuje dobranoc

Opublikowano

Administracja jest bardzo w porzadku mialem okazje z nimi porozmawiac na skype. Nie wiem czemu macie takie problemy. Jak napisal H@

ze dostales bana za hacki wiec prawidlowo, sam bym ci dal za to bana poniewaz nie cierpie graczy ktorzy graja nieuczciwie, nie dziwie sie ze H@ dal ci bana a jak jeszcze wspomnial ze wyzywales adminsitracje. POLECAM naprawde fajny server, administracja bardzo w porzadku;) POLECAM w 100%

Opublikowano

Moja opinia na temat tego serwera to pół na pół.

Czemuż to tak oceniam? Przyczyn jest wiele. Nie potrafię ocenić zachowania administracji na podstawie 3 minutowego spotkania więc tą pozycje niestety muszę opuścić jednak co do serwer są pewne braki, mianowicie możliwość użycia komendy /spawn (bardzo proste do ucieczki w walce), W temacie jest opisany serwer Survival, z tego co wynika na serwerze jest to tematyka RPG + Survival. Zostałem wprowadzony w błąd ale da się uznać to za nic innego jak pomyłkę. Dodam coś z poza tematu iż strona tego serwera jest wręcz ochydna a na dodatek założona na darmowym hostingu z zupełnie inną nazwą.

Ocena 4/10.

Opublikowano

Po 1 dostałeś bana za to że wyzywałeś Administracje oraz innych gracz po 2 nie spamuj dwa tego samego 3. Jak masz jakis problem to proszę to rozwiązywać ze mną . Dziękuje dobranoc

Po 1 Wyzywałem tylko ciebie od idiotów ! ( Bo nim jesteś , zbanowałes hackera ktory powybijał moją gildie i pozabierał itemki OK spoko , ale gdy przyszło do oddania itemków rozdałeś je na spawnie jak jakiś dzieciak .... Poszło jakies 50 żelaza i diaxowy kilof ..... Powód nr 2 twojego idiotyzmu Groziłeś mi banem za spamowanie o admina a ja spamowałem żebyś oddał nasze itemy które rozdałeś . Po 3 Pisałem z tobą i po tamtej rozmowie sądze że nie ma sensu rozmawiać z niedorozwojem ...

Dziekuję Dzień Dobry =]

Opublikowano

Ludzie... Zachowanie pana @up jest tak żałosne, że błazen jest przy tobie kulturalny.

Po twojej wypowiedzi widać, że jesteś nieogarnięty i nie potrafisz sobie poradzić z graczami. Poza tym jesteś idiotą, że wypisujesz takie głupoty i się jeszcze bardziej kompromitujesz. Jeżeli ten serwer ma takich adminów to szczeże współczuje właścicielowi. Zupełnie nikomu nie polecam.

Opublikowano

Dobra przeczytałem wasze wypowiedzi i wywnioskowałem z nich to że każda osoba która tu się wypowiedziała chodzi o: xKillerekx, Soccer Krotix, karol280. Chciałbym wam powiedzieć że ten temat nie jest do spraw typu 'A ty jesteś idiotą, bo napisałeś tu posta ze zły server itd.' Prezentujecie teraz swój poziom. Killer dostałeś bana i żyj z tym. Zamiast prezentować to jakim ty szlachcicem jesteś, i jak mógł cię admin zbanować. Karol dobrze że napisałeś za co dostał bana, ale proszę cię nie upokarzaj się i nie dodawaj nic do tego tematu. Soccer nie spodobała mi się twoja 2 wypowiedź tutaj. Otóż po napisaniu tej odpowiedzi zacząłeś prowokować Killerka. Więc proszę cie nie rób tak więcej. Skończyłem i proszę o spokój bo to nie jest stragan.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Mi się serwer podoba ;D To że parę idiotów napisze takie posty negatywne tak jak koledzy up up up to nie trzeba od razu serwer skreślać ja go bardzo polecam mój nick z gry 2fast4uu !

I zapraszam z miłą chęcią na serwer ; 0

Opublikowano

Dobra przeczytałem wasze wypowiedzi i wywnioskowałem z nich to że każda osoba która tu się wypowiedziała chodzi o: xKillerekx, Soccer Krotix, karol280. Chciałbym wam powiedzieć że ten temat nie jest do spraw typu 'A ty jesteś idiotą, bo napisałeś tu posta ze zły server itd.' Prezentujecie teraz swój poziom. Killer dostałeś bana i żyj z tym. Zamiast prezentować to jakim ty szlachcicem jesteś, i jak mógł cię admin zbanować. Karol dobrze że napisałeś za co dostał bana, ale proszę cię nie upokarzaj się i nie dodawaj nic do tego tematu. Soccer nie spodobała mi się twoja 2 wypowiedź tutaj. Otóż po napisaniu tej odpowiedzi zacząłeś prowokować Killerka. Więc proszę cie nie rób tak więcej. Skończyłem i proszę o spokój bo to nie jest stragan.

Chyba zle zrozumiales to nie Ja dostalem bana za hacki tylko ArdixPL ...

Opublikowano

cofam swoja wczesniejsza wypowiedz server jest do bani nieodpowiedzialny admin 10 letni bylem tam moderatorem wziol i skasowal mi range i tyle .... ps : szukam pracy u odpowiedzialnego admina na servie minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...