Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMO

Sugliv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Witam was! Mam do was sprawę

:P

. Tak, jak w tytule szukał mmo i to już od dłuższego czasu! Oto moje wymagania, mam nadzieję, że mi pomożecie. Acha jak to nie ten dział to przepraszam i proszę o przeniesienie

:)

.

Gatunek: RPG

Musi być dynamiczne. Musi mieć wielkie potyczki jak Aion czy Lineage 2. Grafika musi stać na poziomie no i ma być akcja! Akcja, akcja i jeszcze raz akcja jak będę na emeryturze to pośpię. Jeszcze jedno: Skille muszą być efektowne, tak abym odróżniał skille patrząc na ich animacje

:D

.

Opublikowano

Coś niezbyt typową RPG polecę ale dokładnie MMORPG/FPS.

Airrivals/AceOnlince - ta sama gra jednak AceOnline wydaje się być lepsza, sam tam grałem, skille bardzo ładne, i wielkie siekanki na SP, i MS'ach.

Opublikowano

Metin2 , tibia

Te gry to ostatnie w jakie bym zagrał. Masz gdzieś ładną grafikę albo dynamiczne pvp, lub skille?

Opublikowano

Polecam tobie Rappelz, Global oraz serwery Prywatne. Niedlugo wchodzi nowa aktualizacja ktora doda wiele nowosci i sporo Dungeonow.

Czemu polecam tobie akurat te gre? Poniewaz pasuje do twojego opisu, PvP masz tak jak w wiekszosci 1 Vs 1 jednak wojny o Dungeony moga byc nawet 20 Vs 20 wiec dynamika jest. System petow, wiele wierzchowcow (Zadnych koni).

Sa 3 klasy, w kazdej z nich mozna wybrac 3 profesje po czym osiagniecie 50lv zobowiazuje cie do drugiej zmiany profesij. wiec roznorodnosc jest.

Jesli chodzi o grafike, grafika jest (nie najlepsza) bardzo dobra.

61093c6efb.png

Opublikowano

hmmm... Widzę, że zrozumiałeś mój temat... Ale czy mógł byś mi dać jakiś link do filmiku na yt? Pokazujący walory tej gry ewentualnie skille? Z góry dzięki [tak wiem jestem leniwym człowiekiem ;D]

Pewnie dlatego, że te same imiona :D

Można podawać jeszcze propozycji ale zastanowię się nad Rappelzem + leci

Opublikowano

O też nieźle. Leci +!

Dziękuję wszystkim za pomoc! Odwdzięczę się plusami wszystkim co mi pomogli :D. Temat można zamknąć!

DC universe online.

Cabala

Spełnia dynamiczne Pvp

Bardzo efektywne skille

Świetna grafika .

Polecam tobie Rappelz, Global oraz serwery Prywatne. Niedlugo wchodzi nowa aktualizacja ktora doda wiele nowosci i sporo Dungeonow.

Czemu polecam tobie akurat te gre? Poniewaz pasuje do twojego opisu, PvP masz tak jak w wiekszosci 1 Vs 1 jednak wojny o Dungeony moga byc nawet 20 Vs 20 wiec dynamika jest. System petow, wiele wierzchowcow (Zadnych koni).

Sa 3 klasy, w kazdej z nich mozna wybrac 3 profesje po czym osiagniecie 50lv zobowiazuje cie do drugiej zmiany profesij. wiec roznorodnosc jest.

Jesli chodzi o grafike, grafika jest (nie najlepsza) bardzo dobra.

Coś niezbyt typową RPG polecę ale dokładnie MMORPG/FPS.

Airrivals/AceOnlince - ta sama gra jednak AceOnline wydaje się być lepsza, sam tam grałem, skille bardzo ładne, i wielkie siekanki na SP, i MS'ach.

Te oto gry przetestuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...