Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[www]Strona o tematyce tworzenia stron

Wyobraźnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować stronę, która została wykonana przeze mnie. Niestety za każdym gdy chciałem zamieścić to na forum od razu mój post był kasowany bo uważali to za reklamę, więc postanowiłem zamieścić zdjęcia. Jeśli ktoś chciałby bardziej zobaczyć stronę piszcie na gg które jest w profilu w tedy podam link do strony.

Galeria: http://imageshack.us/gal.php?id=sZSmks3Y4Nra3uzcnOrgmuPU3JI

Opublikowano

Na tym super hostingu który wstawiłeś albo zeskalowałeś zdjęcia albo coś jest nie tak bo nie mogę ich powiększyć i nic nie widać.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, tylko zważ na to, że istnieje już pełno takich for, lecz nie wszystkie są aktywne, na niektórych najnowsze posty są z przed dwóch tygodni...Jeżeli tylko masz o tym pojęcie, pomysł jak najbardziej ciekawy...

Opublikowano

To zabiorę się za to i forum powstanie do końca tego tygodnia co będzie. poprawie błędy przed tym na stronie. I jak będize dam znać to będę mógł podać na PW link

Opublikowano

Forum już wystartowało. W weekend zostaną poprawione błędy oraz ostatnie poprawki. Jeśli ktoś chciałby uzyskać adres piszcie na PW lub na moje GG, które znajduje się w moim profilu

Opublikowano

Grafika jest bardzo amatorska, a kodu nie widzę więc nie ocenię.

Mam nadzieje, że zgodnie z valiadtorem wszystko robione.

Opublikowano

Nono, dawałeś już nam tą strone do oceny o ile się nie mylę to ta d...-website.pl ? Ogólnie strona ładna, przejrzysta. Niektóre elementy do poprawy np. stopka, zrobiłbym mniejszym drukiem i niżej umieścił. Ile pracowałeś nad tym projektem?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co do forum, na razie widze że jest to podstawowy styl IP.B.

Mam nadzieje, że jesteś w trakcie wykonywania swojego stylu? Albo chociaż grafikę jakąś edytujesz.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Stronka bardzo dobrze wygląda, może nie jest to jeszcze co ma być ale jak popracujesz jeszcze trochę to na pewno będzie o wiele lepiej. Co do kolorków to właśnie one mi jakoś nie podchodzą do gustu.

Pozdrawiam, Mathias.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...