Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Więcej expa od DICE!

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"DICE przygotowało dla wszystkich fanów gry Double XP. Od jutra od godziny

(12 maja) do 14-go maja do godziny
będzie można podwajać swoje punkty w Battlefield 3. "

Czyli będziemy? zyskiwać 2x więcej punktów niż teraz

Wziąłem tą informacje od użytkownika z YouTube pod filmem Rocka.

Co o tym myślicie?

@update

PC players: Apologies for delay in your 2XP event. To give you a full weekend as planned, we're rescheduling this for May 26-27

Dla PC dopiero za tydzień.

Opublikowano

Mnie ciekawi to czy tylko na serwerach DICE będzie podwojony exp czy na wszystkich.

Up, nie spamuj.

Dotyczy to wszystkich meczów i map na rankingowych serwerach. Double Xp dostępne jest dla wszystkich platform PC, PlayStation 3 i Xbox 360. Jest to okazja szczególnie dla graczy spędzających mniej czasu na grze, ale i nie tylko.
Opublikowano
Co o tym myślicie?

Odpowiedziałem na Twoje pytanie.

Edit: Nie wiem czy to już jest, czy też nie, ale grając na normalnych serwerach jak ukończe daną mape, to dostaje jakieś punkty, na razie +1,5k jako "dodatkowe"

Opublikowano

Od DICE:

PC players: Apologies for delay in your 2XP event. To give you a full weekend as planned, we're rescheduling this for May 26-27

Czyli jeszcze poczekamy.

@up Raczej nie z tego eventu bo ja je już od początku dostawałem. Btw, może mi ktoś wytłumaczyć za co je się dostaje?

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano
może mi ktoś wytłumaczyć za co je się dostaje?

Za normalną grę. Jaki wynik uzyskasz daną "profesją" że tak to nazwę to podwoi Ci ten wynik x2. Przykład: Grasz sobie Szturm Metro. Grasz technikiem, uzyskałeś z zabójstw 5000 Pkt. Jak mapa się skończy, i będą podliczać Ci się Baretki, ulepszenia itd, to dostaniesz x2 expa tylko do tego, kim go zdobyłeś. Czyli dostaniesz 10000 Pkt do technika. Działa również z pojazdami pancernymi, smigłowcami i samolotami. Korzystać! :D

Edit: Na co chcesz czekać? Mi wszystko śmiga :D.

Edit2: Coś tam do PC graczy, zapomniałem dodać, że na Play'u pykam i działa.

Opublikowano

@binguj_1 bullshit, double exp weekend ma być dopiero za tydzień - wejdź na battleloga i przeczytaj co jest napisane pod menu. Wszedłem na serwer, zabiłem jednego, poczekałem do końca - dostałem 100 expa za kill + 200 za baretke ukończenia meczu. A co do tych dodatkowych punktów to napisałem że od zawsze je dostawałem, więc nie z tego eventu. Taki głupi nie jestem żebym nie wiedział co to jest podwójny exp.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Na PC'ty doubleexp będzie dostępny dopiero za tydzień:

Dodaję notkę do pierwszego posta, aby nie było wątpliwości...

Opublikowano
@binguj_1 bullshit, double exp weekend ma być dopiero za tydzień - wejdź na battleloga i przeczytaj co jest napisane pod menu. Wszedłem na serwer, zabiłem jednego, poczekałem do końca - dostałem 100 expa za kill + 200 za baretke ukończenia meczu. A co do tych dodatkowych punktów to napisałem że od zawsze je dostawałem, więc nie z tego eventu. Taki głupi nie jestem żebym nie wiedział co to jest podwójny exp.

Ja gram na playstation, i mam podwójny exp. Zresztą napisałem to w poście powyżej oraz wspomniałem, że nie wiem jak jest na PC :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...