Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zbieracie palladium?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładownia napełnia się w pół godziny, a skakanie co pół godziny na 4-5 i na 5-2 a stamtąd na 5-3 i znowu na 4-5 jest żmudne i zabiera czas. Jak wy pozbywacie się palladium z ładowni?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja mam 2 hale i 2 statki 1 statek zostawiam na 5-2 na na bazówce a 2 zbieram jak mam pełną ładownie to wylogowuje 1 statek na porcie i włączam ten na 5-2 i jest git :)

b_560x95.png

Opublikowano

tak, przechodzi wszystko na 2 statek, jedynie to trzeba sie wylogowac i zmienic statek na ten na 5-2.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

ale Citadel ma tylko 4000 ładowni a mój golec ma 3200 więc nie warto mi wywalać 300k na 800 palladium... inna propozycja?

Opublikowano

Goliath ma 1500 a cytadel 4000. Nie wiem skąd ci się wzieło 3200. Cytadela mozna tak samo podwoic jak goliatha.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

@up 1500x2 + 200 się dostaje za design za 250k uri. ale skoro można go podwoić to zmienia postać rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...