Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inny Bot Na Kradziez Itemków

brayan7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam innego bota na kradzież itemków i myslę ze tym razem się z wami nim nie podziele bo gdy wczoraj podałem sposób na kradzież dropu to nikt nie uszanował mojej pracy tylko wszstkie 5* poszły na konto osoby która zciągnęła to ode mnie;/

Tak jak juz napisałem :

"To ja znalazlem tego buga na kradnięcie dropu i go wczoraj podałęm a ktos powiedział ze wziołem to z innego tematu którego nawet nie czytałem i zamknął temat. A dzis wchodzę na forum i co? ktoś opisał to co podałem i zgarnął nagrodę w postaci 5* Ale cóż. dziwny jest ten świat. :[ Dzięki wielkie że wszyscy uszanowali to że się tym z wami podzieliłem i dali 5* osobie która to zerżnęła odemnie. Jesteście boscy ;/"

Opublikowano

nie spamuj. jak już chcesz podac to podaj a nie sie zalisz, i zakładasz bezsensowne tematy o głupie 5*...

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano
mam innego bota na kradzież itemków i myslę ze tym razem się z wami nim nie podziele bo gdy wczoraj podałem sposób na kradzież dropu to nikt nie uszanował mojej pracy tylko wszstkie 5* poszły na konto osoby która zciągnęła to ode mnie;/

Tak jak juz napisałem :

"To ja znalazlem tego buga na kradnięcie dropu i go wczoraj podałęm a ktos powiedział ze wziołem to z innego tematu którego nawet nie czytałem i zamknął temat. A dzis wchodzę na forum i co? ktoś opisał to co podałem i zgarnął nagrodę w postaci 5* Ale cóż. dziwny jest ten świat. :[ Dzięki wielkie że wszyscy uszanowali to że się tym z wami podzieliłem i dali 5* osobie która to zerżnęła odemnie. Jesteście boscy ;/"

jakby mial to by dal a on tylko szpanuje !

wiecej nie pisz "mam a nie dam"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...