Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kopiować itemki 1.2.5 - MultiPlayer + Zabezpieczenie

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stwierdziłem że nie warto przekupywać :P.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dobry bug, dużo osób tego szukało właśnie jak bugować Itemy na serwerach po przez xAuth. Like się należy!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Ciekawy bug, wszystko działa tylko niepotrzebne to zabezpieczenie :(

w17nzk.jpg

by around you.

Opublikowano

Dla permissionsex:

/pex group Gracz remove authme.unregister

Usuniecie z grupy Gracz mozliwosci wyrejestrowania.

Dla pewności potem warto wpisac

/pex reload
Opublikowano

@up

Myślę że edytować potrafi każdy tak banalną rzecz wykonać :P. Nie powinien nic zepsuć :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Help. Robie tak jak na filmiku. Po zarejestrowaniu nie mam itemow z przed rejestrowania.

Zajmuję się tworzeniem grafiki. Chcesz żebym wykonał Ci grafikę? Pisz pw.

Moje prace

zlecenie012.png

minematrix.jpg

Pomagam przy tworzeniu serwerów minecraft.
Opublikowano

Help. Robie tak jak na filmiku. Po zarejestrowaniu nie mam itemow z przed rejestrowania.

Mam tak samo. Również mi nie działa.

Kocham mame

Opublikowano

MONKA TY gimbusie! było już 20 razy na forum!

ps. arofaz podrawia ;] (jest obok mnie

:D)

@up leszcze

Najpierw trzeba zrobić reloga 2 razy aby to działało ;]

<>

Opublikowano

Fajny bug, mi działa. Na szczęście umiemy się przed tym zabezpieczyć :)

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

MONKA TY gimbusie! było już 20 razy na forum!

ps. arofaz podrawia ;] (jest obok mnie

:D)

@up leszcze

Najpierw trzeba zrobić reloga 2 razy aby to działało ;]

Dobra nie hejtuj leszczu :P. I chu że było aż raz i to nie w formie video :P. + bez zabezpieczenia :P.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Kolega ale go wkurzyłem wcześniej bo bana mu dałem i się wkurwił :P.

@przez OpenInv :D.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Dobra wykurwiaj hejterze. Nie było tego na YT chyba że filmik nazywał się "kopiuje itemy" -.- ... Słabe i stare no widzę oceny na YT to pokazują 24 - Tak , 2 - Nie (w tym jedna twoja) . Jesteś jedyną osobą której się głos nie podoba... Sam masz pewnie głos jak byś miał mikrofon w dupie. (albo nie nie chce słyszeć bo jebne z krzesła)

Pozdro.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik. Już mam stacki diaxów na serwie ;) Leci like. Nie wiedziałem że w takim pluginie jest taka dziura :D

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Minecraft o chuj :D aleś zamazał.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

@up

No tam było coś innego :P. Ale nie ważne

@top

Jeżeli będzie 222 suby to dam jakiegoś specjala :P.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...