Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Za ile poszło by konto?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spytam się tak, ot ze zwykłej ciekawości, za ile sprzedałbym takie konto:

Żołnierz, Royals 17 lvl

Stroje: Set Awiatora (nie do zdobycia w sklepie)

Bronie: Super/wytwona maszyna do pisania tomka, zwykła maszyna do pisania tomka, Super giwera grega, piracki pistolet, reszta na limitowany czas trwania.

K/D 2 431/2 238; 1,086

Strzelec, Royals 15 lvl

Stoje koszulka N7 Mass Effect i "Futrzana Czapka Drwala" (nie do zdobycia w sklepie)

Bronie: Szwajcar

K/D 1 442, 1 781 0,81 :unsure:

Mando, Royals, 12 lvl

Stroje Kabura Szarego Harrego (nie do zdobycia w sklepie)

Bronie: Pukawka Pipsqueka

K/D 721/772; 0,934

Nicki dosyć do przełknięcia.

461151420292002410470.png
Opublikowano

to nie jest gra w której ludzie kupują konta.

Nie wiem skąd masz takie informacje, ale są one nie prawdziwe. Przez allegro może i nie, ale wiele ludzi się wymienia/sprzedaje.

Za konto brałbym 40zł.

Opublikowano

Mi chodzi o allegro... Wiele ludzi się wymienia ale nie sprzedaje a jak już to jacyś koledzy w szkole

@edit nie plece tylko mówię że w największym serwisie aukcyjnym w Polsce jest nie wiele aukcji bfh i ta gra przynajmniej we wrocku nie cieszy się powodzeniem.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mi chodzi o allegro... Wiele ludzi się wymienia ale nie sprzedaje a jak już to jacyś koledzy w szkole

Pleciesz. Allegro to nie jedyny sposób wymiany/sprzedaży. Mnóstwo Polaków handluje kontami z powodzeniem.

Opublikowano

Za konto 12 zeta , mało stroi , mało broni , levele nie najlepsze . Dobij all do 30 i będzie warte 40 zł .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

hmm moge , kupić za 20/25zł , ale to na pw albo daj link do jakieś akcji.

link zew.

Opublikowano

Za konto 12 zeta , mało stroi , mało broni , levele nie najlepsze . Dobij all do 30 i będzie warte 40 zł .

Uważasz, że 3x30lvl na koncie jest warte łącznie 40zł? powodzenia... sama jedna postać 30lvl jest warta minimum 40zł, jeszcze zależy jakie staty i ekwipunek ma....

Opublikowano

Wg mnie konto w przedziale 20-40/50 złotych.Wbij na nich z 25/30 lvl i sprzedaj za 80 złoty :D

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Czyli jakbym wbił na tych trzech postaciach na 30 lvl, dokupił bym po jednej broni i trochę ubranek ze to spokojem mógłbym sprzedać za 100 zł, tak?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Czyli jakbym wbił na tych trzech postaciach na 30 lvl, dokupił bym po jednej broni i trochę ubranek ze to spokojem mógłbym sprzedać za 100 zł, tak?

same 30lvle 100zł, jakbyś dokupił porządne bronie i kilka fajnych setów cena mogłaby jeszcze sporo wzrosnąć

Opublikowano

Trololol a na co komu 30Lv ? dobij tam +20 i bedzie OK !

Dokup troche itemków na stałe (Najlepiej poluj na zniżki !)

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...