Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nazwa mapy przed rangą na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio pobrałem pliki serwerowe od Sentence. Wszystko ładnie działało ;) Ale w końcu zainstalowałem plugin MultiVerse Core i Portal. I odtąd przed rangami mi pisze: np. [parkour3][HeadAdmin]PiotrekMC:. Jak usunąć to "parkour3'' ???

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Chyba się nie da. To po prostu jest domyślnie wgrane w MultiVerse i nie raz może pomóc. A czemu chcesz to usuwać ? Przecież to w niczym nie przeszkadza.

Opublikowano

@Up

Nie prawda.

@Topic

Pogrzeb w:

"Essentials/CommandBook",

"iChat",

"nChat",

"HeroChat"

albo

Twój plugin odpowiedzialny za prefixy.

Lub looknij w: "configu" tego pluginu.

2004f8x.png

Opublikowano

Przeszkadza :/ Bo razem z kolegami chcemy założyć świat drugi, do którego będzie tp. A jak na nim będziemy to będzie pisać nazwa świata i tam wszyscy gracze sie tp'ną. A z resztą sporo miejsca na chacie zajmuje. Czekam na jakieś pomocne odpowiedzi.

@up Wielkie dzięki! Pogrzebałem w MultiVerse Core i ustawiłem prefix coś tam na false i działa. Leci Like i można zamknąć temat.

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

@up

Ale jest wtedy nieestetycznie.

@topic

Podaj swój config MultiVerse, a spróbuję go przerobić tak aby nie było tej nazwy świata w nicku.

Da się to zrobić ;)

@edit

Za pózno :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...