Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PZ

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak grac aby na koniec gry dostawac duzo PZ, nie wiem np. Moze oushowac ? Albo przed zakonczeniem gry rozwalic wszystkie wierzyczki ? Bo zauwazyłem ze statystyki nie wiele zmieniaja nawet z roznica 20 kili. Sory za nueczytelnosc posta ale pisałem na telefonie.

Legenda
Opublikowano

Ta, zniszcz wieRZyczki. ;__;

A tak rly, to po 37 albo 36min, aktywuje się boost i dostajesz więcej IP za wygraną.

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie wykresu, ale tym dłuższa gra tym więcej IP, oraz kiedy masz lepsze staty dostajesz nieco więcej "pieniążków". A najlepiej jak zagrasz porządny mecz kiedy masz tak zwaną wygraną dnia, dostajesz dodatkowe IP - a jak chcesz cały czas to do sklepu po RP i IP busty.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Liczy się czy mecz wygrany, oraz długość meczu.

Opublikowano

Statystyki podczas meczu, oraz level nie mają znaczenia od ilość IP. (Nie liczę początkujących graczy, - oni dostają ciut więcej).

PŻ dostajemy za długość meczu, 18-22 minuty 75-86IP, powyżej 34 minut 98IP+ + Wygrana dnia. :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Temat zamienia się w spamowisko :)

adisek1201 podał konkretną odpowiedź, na której możesz sobie wywnioskować jak grać.

Zamykam ;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...