Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić serwer do TF2

Dhuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Jak zrobić serwer do TF2, ale nie taki w grze TF2. Chciałbym tam dodawać jakieś mody czy coś w tym stylu. Słyszałem, że robi to się na pliku do HL.

Będe wdzięczny za jakieś poradniki itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"mi to osobiście zajeło 12-14 godzin"

Muahahahahahahahahahah xD To jesteś zajebisty :)

Łącznie ze ściąganiem plików postawiłem serwer TF'a w niecałe 3 godzinki. W SRCDS nie ma praktycznie nic do konfiguracji, musisz się zaznajomić ze screenem(jeśli stawiasz go na vps/dedyku) i to wszystko. Jeśli chcesz, to wgrywasz odpowiednie mody i tyle.

@edit

żeby pomóc jeszcze bardziej - łapaj moją linię startową ;) (VPS/Dedyk)

screen -A -m -d -S tf ./srcds_run -game tf -port PORT -ip IP -maxplayers 24 +map MAPA +exec server.cfg

Opublikowano

Może nie jestem modem ale chyba nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni ;xx

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Właśnie To robisz z tym, że ja swój post zgłosiłem po tym, jak zobaczyłem swój błąd. Dodatkowo użytkownicy to nie moderatorzy, więc daruj sobie takie posty. Jaką masz pewność, że nie mieszkam w Ameryce, gdzie jest inna strefa czasowa? U mnie w kraju jest aktualnie 12 czerwiec, czyli regulaminowa data. U mad?

@ten post też raportuje do usunięcia ofc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...