Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Znikajace eq graczom i pomóżcie w uprawnieniach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was tu ArteCrew mam mały problem z moim serwerem gdy gracze wchodzą na serwer i musza na chwile wyjsc to jak wejda ponownie to niemaja swoich rzeczy zauwazylem to tylko u nowych graczy niewiem czym jest to spowodowane i dlatego pytam was o pomoc i tak samo z komendami /kit tools albo /kit start bo zmienilem z tools na start oraz z komenda /spawn dodalem uprawnienia i niemoga ich uzywac

prosiłbym o pomoc dodam ze mam pluginy Essentials i GroupManager a nie Permissions bo w permissions nic mi nie dzialalo a w Group Manager dziala tylko jak dam komus range i ustawie np. kolor Bialy &f to i tak ranga jest na szaro to tez jest moje zapytanie jak zrobic zeby ranga byla na jakis kolor proszę o szybką odpowiedz bo gracze ktorzy wchodza sie skarza i nie zostaja na dluzej :( Pomóżcie mi prosze.

Pomoże ktoś?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co do pierwszej rzeczy, czyli znikających itemków musisz napisać na spawnie, aby każdy nowy gracz po zarejestrowaniu się wszedł ponownie na serwer, a problem się nie powtórzy :D

Opublikowano

Przeciez wiesz ze nikt prawie nie czyta regulaminu ten problem musze jakos rozwiazac bo inaczej bedzie zle i nie bede mial graczy.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...