Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń dla medyka.

FakJe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zastanawiałem się nad kupnem broni dla swojego medyka. Myślę o MG36 lub M249 SAW, prosiłbym o doradzenie którą z tych broni wybrać ( ewentualnie polećcie inne godne uwagi :D ) i najlepsze ulepszenia do takowej broni ? ;x

Opublikowano

Ja polecam MG36 szybsze przeładowanie lecz delikatnie większy rozrzut do góry jak dobrze pamiętam :P M249 też nie jest złe, musisz ty zdecydować co Ci bardziej odpowiada może duża ilość amunicji ale jak trzeba przeładować to trwa to prawie 10 sek czy broń bardziej przygotowana na szturm. DMG broni jest prawie taki sam (różnią się o 1 pkt dmg)

Opublikowano

Ja polecam MG36 szybsze przeładowanie lecz delikatnie większy rozrzut do góry jak dobrze pamiętam :P M249 też nie jest złe, musisz ty zdecydować co Ci bardziej odpowiada może duża ilość amunicji ale jak trzeba przeładować to trwa to prawie 10 sek czy broń bardziej przygotowana na szturm. DMG broni jest prawie taki sam (różnią się o 1 pkt dmg)

A ulepszenia do MG36 możesz jakieś polecić ? :D

Opublikowano

Ja polecam FM Minimi Para. Kupiłem na zawsze i nie żałuję. W mapce ,,piechotnej'' (np. Basra, Sharqi) mam po 5000 exp lub 6000 i dobrze się ją ulepsza.

Opublikowano

Okey, kupiłem MG36 z ulepszeniami do zasięgu i zwiększonego damage narazie spisuje się dobrze :D Minima para miałem wcześniej, dla mnie średni dlatego pytałem o inne . Ok lajki lecą temat do zamknięcia

@edit

Dołączam się do pytania kolegi @up, jak dokupić celownik m145 ? gram dopiero miesiąc i nie obcykałem jeszcze dobrze ulepszen ;d

Opublikowano

Okey, kupiłem MG36 z ulepszeniami do zasięgu i zwiększonego damage narazie spisuje się dobrze :D Minima para miałem wcześniej, dla mnie średni dlatego pytałem o inne . Ok lajki lecą temat do zamknięcia

@edit

Dołączam się do pytania kolegi @up, jak dokupić celownik m145 ? gram dopiero miesiąc i nie obcykałem jeszcze dobrze ulepszen ;d

Losujesz przez Supply Box :) Znajduje się one w deals

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...