Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zrywanie połączenia

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram od wczoraj w tę grę i niepokoi mnie zrywanie połączenia ze serwerem jedyne co mogę w tej sytuacji zrobic to restart gry(nie łączy ponownie) Dodam że net jest ciągle gdyż włączyłem ściąganie z limitem 5kb/s i ściągało się podczas zerwania połączenia. Jaka może być tego przyczyna ?

Opublikowano

Więc tak.Skoro Cie rozłancza to coś blokuje Ci dostęp do servera NFS.Możesz wyłaczyć zaporę i antywirusa i odpal jakoadmin.Do tego w ustawieniach sieci lan odznacz wszystkie zakładki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No nie wiem, spróbuj reinstalnąć grę, ale przed tym spróbuj włączyć jakąś stronę w tle, np mpc.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wyłączyłem zaporę , zostawiam mpc i zobaczymy czy podziała , ostatnio nazbierałem 3miliony szkód w pościgu i rozłączyło ;/

Edit: Nie pomogło.

Opublikowano

A spróbuj zrobić tak:

włącz instalkę worlda i użyj opcji ,,napraw", a jak nie pomoze, to usuń wszystko i zainstaluj od nowa

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A spróbuj zrobić tak:

włącz instalkę worlda i użyj opcji ,,napraw", a jak nie pomoze, to usuń wszystko i zainstaluj od nowa

Nie pomaga ;/

Teraz próba z radiem internetowym

Opublikowano

A widzisz,ja miałem to samo!

To jest wina Twojego neta ponieważ,NFS World korzysta z innego łącza,takiego którego my nie obsługujemy.Więc trzeba dzwonić do dostawcy neta i powiedzieć mu żeby przełączył Cię na inne łącze.Przełączy Cię na pewni,jak powiesz o co chodzi i za jakieś 10 min będziesz miał wszystko normalnie.

Opublikowano

A widzisz,ja miałem to samo!

To jest wina Twojego neta ponieważ,NFS World korzysta z innego łącza,takiego którego my nie obsługujemy.Więc trzeba dzwonić do dostawcy neta i powiedzieć mu żeby przełączył Cię na inne łącze.Przełączy Cię na pewni,jak powiesz o co chodzi i za jakieś 10 min będziesz miał wszystko normalnie.

Mam łącze 5.4GHz (chyba) i innych nie ma ;/ a do nich lepiej nie dzwonić (w biurze są blondynki a z technikami jedynie można pogadać jak sie coś poważnego spierdoli)

Opublikowano

Mi się wydaję ,że możesz mieć problem z dawcą...Acz kolwiek możliwe ,że coś z twoim ruterem lub kablem .

Opublikowano

A spróbuj ściągnąć worlda od nowa. Tzn usunąć go i ściągnąć instalke od nowa.

A tak w ogóle teraz wiele osób tak ma, trzeba czekać na avaryjny path, który ma niedługo wejść<podobno>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A spróbuj ściągnąć worlda od nowa. Tzn usunąć go i ściągnąć instalke od nowa.

A tak w ogóle teraz wiele osób tak ma, trzeba czekać na avaryjny path, który ma niedługo wejść<podobno>

Nic mu to nie da że ściągnie od nowa,bo to wina dostawcy neta.Wiele osób tak miało w tym ja też więc nic mu nie da przeinstalowanie.Chyba że format kompa.Poczekaj na poprawę serwerów.

Opublikowano

Dzwoniłem do dostawcy netu i według nich alles gut więc nie pomogą. Moim zdaniem jest to wina serwerów. Routera nie mam a kabel jest biały :D tyle sie znam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...