Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge

m4r10s3d4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam 5***** temu który powie jak wlączyć hack bo mam zmieniony system operacyjny z windowsa XP na Viste i zaden hack nie chodzi wlaczam gre pozniej chak i nic.

Nie działa

mumek1995.png

O..o

Opublikowano

Z tego co wiem to Vista nie obsługuje aplikacji 32-bit, więc musisz skompresować plik *.exe na 64-bit, tzn. żeby zmienił się z CRC32 na inny. Polecam UPX'a, ale jak jego nie skompresujesz wcześniej to też ci nie wejdzie, chyba, że włączysz z poziomu DOS'a. 2 motyw to taki, że nie masz .netfx (Framework).

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

Ok sprawdze i dam jak obiecywałem 5 ******

Nie niedziała Zobacz

Z tego co wiem to Vista nie obsługuje aplikacji 32-bit, więc musisz skompresować plik *.exe na 64-bit, tzn. żeby zmienił się z CRC32 na inny. Polecam UPX'a, ale jak jego nie skompresujesz wcześniej to też ci nie wejdzie, chyba, że włączysz z poziomu DOS'a. 2 motyw to taki, że nie masz .netfx (Framework).

Lepiej nie próbowac.Ale mam pytanie chaki chodzą na laptopie?

mumek1995.png

O..o

Opublikowano

Nie niedziała Zobacz

Lepiej nie próbowac.Ale mam pytanie chaki chodzą na laptopie?

Widać że sięna kompach nieznasz więc pomoge.A zatem proponuje zainstalować win'a xp.Też mam laptopa i hacki niedziałają ale na drugim kompie po zainstalowaniu .NET Framework'a 3.5.Poszukaj w google .NET Framework 3.5 pod vistę zainstaluj i zadziałająci te hacki.Pograsz sobie xD.

EDIT.znalazłem coś http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&amp...T+Framework+2.0 może ci zadziała a raczej napewno.Proszę o gwiazdki xP.

51581.jpeg
Opublikowano

Nie niedziała Zobacz

.Ale mam pytanie chaki chodzą na laptopie?

Chodza tylko trzeba miec wszystko zeby chodzily

• Dodaj nową pozycję...