Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PvP 4fun(PL)

zbiku153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się was zapytać czy znacie jakieś fajne serwery metin 2 4fun pvp.Wiecie takie że odrazu max LvL eq u handlarzy wszystko za darmo i taka zabawa.Pytam się ponieważ nudzi mnie już exp i wydawanie miliardów na eq bronie itd zgóry mówię że gram na HammerMT2 ale na koputerze stacjonarnym oraz gram na VirtualMT2 (KillYouBitch Woj 101 lvl Mental)na laptopie. Hammer niedziala mi na laptopie wyskakuje mi "HammerMT2 brak odpowiedzi"tak jakby sie zawiesza laptopa mam dobrego 4 giga ram 60 gb wolnego miejsca karta graficzna (...)nieznam ale wiem że jest dobra procesor tez dobry niestety nieznam części ponieważ brat mi urwał naklejke z opisanymi jak sie nazywaja itd.

Sprawa druga z ostatniej chwili jakby ktoś grał na VirtualMT2 i chciał dać mi bryłki za darmo itd to znajdziecie mnie w weekendy na ch1.

Niestety przez moje oceny dostałem kare do końca roku szkolnego że gram tylko w weekendy:(.

Opublikowano

Ale czy jest sens stawiania takich dedyków ?

Gra nudzi się po paru dniach, a czasami nawet godzinach. Więc wątpię, że ktoś by się podjął postawienia, takiego serwera.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...