Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUILD]Master Yi

Krystian8788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze mi ktos podac pro elo elo builda dla master yi zeby byl po polsku

zeby bylo wszystko runy itp za najlepsze daje like pzez 7-12 dni

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

15 % kryta + 5 dmg

build berskery 2 x skrzyżowane mieczyki -,- te co dają kryta szybkośc ataku i chodzenia (gram po angielsku więc nie wiem jak to się nazywa po polsku ) , ostrze nieskończoności 2 x krwiopijca

w late game opłaca się kupić all potiony i można jeszcze zamienić buty na moc trójcy . Master z takim bulidem powienien posiadać 495 dmg + 80 ap (leczenie na ap przydatne ^^) + red i blue . Możesz wbić się w byle jakiego papiera 3 shooty i go nie ma mówię Ci ja ten co zaczynał grę masterem Yi

396879_286783471370938_100001178627025_749924_1858508532_n.jpg

Opublikowano

na początku kupujesz ostrze dorana, potem berserkery, 2 widmowe i reszta krwiopijce, a ewentualnie infinitki

Opublikowano

Build Dobry :) Choć ja preferowałbym 3 phantom dancery 2 krwiopijce i infinity edge.

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Opublikowano

Mym zdaniem.

2 Widmówki, (+ 60% do krytycznego uderzenia, +110% prędkości ataku, +30% prędkości ruchu)

2 krwawe (+200 dmg )

Infinity (Ostrze Nieskończoności) (+25% do krytycznego, +80 DMG. [biernie Ci daje przy krytycznym 250% obrażeń nie 200% ;D)

I ew.Berserki albo 2 Infinity/Krwawy (Przy 2 infinity nakłada efekt zwiekszonego ataku krytycznego)

Sprawdź te buildy co Ci podaliśmy.

Opublikowano

Widać jakiego niektórzy tu mają skilla. Poco niby składać dwa IE jak passywy się nie stackują? Nie lepiej kupić np. dodatkowego krwiopijce zeby zwiększyc LF i dmg ?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

pol teamu ma thornmaila a ten nawet nic arm pena nie ma so sad

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

15 % kryta + 5 dmg

build berskery 2 x skrzyżowane mieczyki -,- te co dają kryta szybkośc ataku i chodzenia (gram po angielsku więc nie wiem jak to się nazywa po polsku ) , ostrze nieskończoności 2 x krwiopijca

w late game opłaca się kupić all potiony i można jeszcze zamienić buty na moc trójcy . Master z takim bulidem powienien posiadać 495 dmg + 80 ap (leczenie na ap przydatne ^^) + red i blue . Możesz wbić się w byle jakiego papiera 3 shooty i go nie ma mówię Ci ja ten co zaczynał grę masterem Yi

396879_286783471370938_100001178627025_749924_1858508532_n.jpg

ja miałem troszkę inny build ,ostrze nieskończoności ,krwiopijec, moc trojcy,i mieczyk 55% atak x2 i bardzo odpowiadał mi tak zlozony master yi , do tego w runach 3 esencje na obrazenia od krytykow, reszta run pod to samo ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...