Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomocników do serwera:)

BooMeKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pomocników a także kogoś kto złoży się ze mną na płyte główną z quadem q6600 do tego 12gb ram ddr3 i zasilacz jakis chieftec 450W monitor i kaste mam oraz reszte.

Mam zamiar złożyć komputer w chacie który będzie chodził 24/7 i postawić na nim serwer żeby zaoszczędzić na comiesięcznym płaceniu...2 takie miesiące płacenia to już masz swój sprzęt za tą kase...

tych którzy pomogą złożyć sprzęt finansowo dostaną jakiś tam procent z zarobków is na stałe!

Znam się na rzeczy i wiem co i jak się składa bo robie w tym od dłuższego czasu neta mam 20mb/s ...20MB NA TESCIE GOOGLE NIE ŻADEN FAKE 20MB Jak każdy..!

Zainteresowani pisać 15661977 zawsze można ułożyć jakiś plan ...PAMIĘTAJCIE WYDAMY JAKIEŚ MAX 1000ZŁ powtarzam MAX! to nie musi być wcale ten 1000 I JUŻ NIE BĘDZIEMY MUSIELI PŁACIĆ ZA SERWER ŻADEN CO MIESIĄC!! A WRAZ Z ZAROBKIEM IS ZMODERNIZUJEMY NASZ SERWER!! To będzie totalna maszyna. jeśli komputer już będzie w pełni wyposażony w pamiec ram i jeszcze lepsze łącze wyposażę go w awaryjny zasilacz gdyby prąd wyłączyli to serwer i tak będzie działał... :)

GG 15661977 Proszę pisać...

Opublikowano

Pomysł masz dobry. Nie ten temat. A co do tego kompa zainstaluj sobie ma FreeBSD zwiększy to wielokrotnie wydajność serwera Metina ;]

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Phi. Równie dobrze mógł byś złożyć tego twojego kompa , i podziękować :D

Chłopie co ty próbujesz, ułomnych szukasz? Na tym forum chyba nie znajdziesz takich osób :D

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Z tym tez trzeba się liczyć kolego UP :) Bo może tu być jakiś haczyk .

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

nie ma żadnego moge dać adres może przyjechać nie chce tu nikogo naciągać a zrobić..maszyne do gierek to ja już mam..TAKI POTWÓR radzi sobie z każdą grą...ale jak mu dam te kostke jeszce zeby mial 8gb ramu i postawie serva to jak bede robil cos na tym kompie to beda lagi w metku;/ chyba że tylko na pamiec i twardziela się ktoś złoży to do gierek innego wezme gorszego nie musze grać w nowośći..;)

Opublikowano

Jeśli komputer będzie wyłącznie pod serwer zainstaluj System FreeBSD 32 bit 8.2. Zwiększy wydajność serwera.

RPK RAZEM PONAD KILO

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...