Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemiq] Grafa.

Lunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problemik z grafika (pisze bez Polskich znakow bo nie chce mi sie ustawiac, a 8 mam, ktora oficjalnie jest w innych jezykach...) ,, otoz co jakis czas (15-20 minut) na monitorze pojawiaja sie jakies chujowe pasy, artefaky, obraz sie trzesie. Mija to po paru sekundach, a w rogu jakies bledy sterownikow (na tych samych zapierdalalem na XP bezproblemowo), nie pomagaja aktualizacje i downgrad'y. Nie wiem o co chodzi, wiec prosze o pomoc bo lekko mnie to wnerwia.

Opublikowano

No właśnie, na tych samych zapierdalałeś na XP. Do każdego systemu musisz instalować sterowniki pod niego, jak nie masz sterowników pod Win8 to ściągnij chociaż pod 7 (nie wiem czy będzie działać) Artefakty to raczej nie sprawa sterowników, ale warto próbować.

Opublikowano

Trochę zrypałeś sprawkę... Do każdego systemu sterowniki muszą być dopasowane, np. masz XP to sterowniki muszą być do XP, a ty masz 8, a wydaje mi się, że nie wszystkie sterowniki są już kompatybilne z Windows 8... :P

Daj Like'a ^^

Opublikowano

System WIndows 8 jest narazie wersją nieoficialną, więc nie wiele ludzi bierze się za projektowanie aplikacji na ten system.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Spróbuj zainstalować sterowniki od 7, a jak nie to odepnij karte i wyczyść ją, dobrze sprawdź czy dobrze jest podłączone zasilanie.

Sprawdź sterowniki płyty głównej dotyczące wejść kart graficznych.

Opublikowano

Po sprawie, sterowniki z XP dalej zapierdalaja az milo, problem byl w zapieciach PCI E (urwala mi sie taka dzwignia i po prostu czasami karta byla niedopieta). Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...