Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wzór

dzesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zamierzam dziś zrobić sobie postać sorcery i mam pytanie odnośnie tego filmiku :

Czy taki build i wybór broni jak ma koleś na filmiku jest dobry pod pvp, a zarazem godny polecenia ?

Dzięki za odpwiedź.

Opublikowano

Według własnego upodobania powinieneś to stwierdzić.

@down

Musisz sam to stwierdzić grając, zawsze możesz zmienić broń i build.

@2xdown

2, 3 miejscu? xD Szkoda że nie widzisz mnie w akcji :D Mój rekord 30 lvl w 3 dni i od kilku miesięcy mam lepszego seta jak on :D

P.S. Gra została wyprodukowana w listopadzie 2011 ;)

Opublikowano

Właśnie mam z tym dylemat, bo chcę mieć dobry build na pvp i nie wiem czy build z filmiku jest odpowiedni pod moje wymogi.

Opublikowano

Ludzie! to nie jest jakiś tam "Gość" to jest jeden z najlepszych graczy Dc Universe Online jest Bodajże na 2 albo 3 miejscu, on gra 4 lata, i dla niego wbicie 30 poziomu trwa mniej niż 2 dni, Dla Kassadina Stworzenie Takiego Seta jak ma na tym filmiku to nie problem a tobie na pewno nie uda się takiego zrobić więc temat można zamknąć

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie odchodzące od nazwy tematu. Chcę zrobić dps sorca to jaką frakcje i mentora powinienem wybrać ?

Pytam, bo przeglądając ten temat i czytając jego tekst, a konkretnie ten "Statystyki zależą od wybranego na początku gry Mentora" zgłupiałem po prostu i nie wiem, który set będzie dla dps i czy będe mogł go załozyć :P

Opublikowano

Ludzie! to nie jest jakiś tam "Gość" to jest jeden z najlepszych graczy Dc Universe Online jest Bodajże na 2 albo 3 miejscu, on gra 4 lata, i dla niego wbicie 30 poziomu trwa mniej niż 2 dni, Dla Kassadina Stworzenie Takiego Seta jak ma na tym filmiku to nie problem a tobie na pewno nie uda się takiego zrobić więc temat można zamknąć

Każdy jak chce to może i nie piernicz głupot bo to już nie pierwszy temat gdzie Ty się bawisz w modka pisząc "można zamknąć temat" i odradzając grę autorowi tematu. Może Ty w tej grze niczego sensownego nie osiągnąłeś i Cię to boli, ale nie uprzykrzaj tym gry innym osobom ... Najlepiej to wyjdź z tego działu.

A nawet jeśli nie zrobi takiego seta, to przynajmniej spróbuje, a nie się podda. Na tym polega gra, jeżeli nie spróbujesz nie zdobędziesz ....

Nie ma znaczenia mentor i frakcja, ja tam jednak wole złoczyńców lepszy strój można sobie zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...