Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M3 e46 GTR czy Porsche 959? Wybor auta T3.

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Jak w temacie zastanawiam sie miedzy BM-ką a Porschakiem 959 obydwa auta z T3 Wiem ze BM-ka ma Bardzo Dobre osiągi i prowadzenie i rakietowe nitro na starcie a porschak ma Bardzo Dobre osiągi i prowadzenie lecz slabe nitro.

Ale jednak sie wacham (wole sie poradzic od specjalistow :P) czekam na odpowiedzi.

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Widzę, że w grę wchodzi IGC. Ja bym nie patrzył na nitro... Wiele osób w takich porównaniach wybierało porsche ja też bym tak zrobił :)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Był kiedyś taki temat i zdania były podzielone i trudno było wybrać.W sumie ja zawsze byłem za BMW ale jak kupisz porshe i wsadzisz do niego b.dobre części to nedzie lepszy od bmw.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Oby dwa samochody bdb. ale wydaje mi się że lepiej wziąć 959. BMW się trochę wozi czego osobiscie strasznie nie znosze w samochodach, a Porshe jest troche bardziej zwrotne i gładko się nim jeździ.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

2 naj wybory za igc.

Moim zdaniem BMW M3 lepsze od porshaka, jeździłem oby dwoma i 959 nie jest az tak dobry.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Nowicjusz
Opublikowano

ja kupiłem najpierw porsche i byłem zadowolony myślałem, że to to, a za jakiś czas kupiłem bmw i stwierdziłem, że jest dużo lepsze, bardziej rozwojowy samochód wsadzając lepsze części od porsche. Jeżeli nazbierasz do niego części na statystyki takie jak wersje policyjne czyli coś kolo 660 naprawdę nie odbiega mocno od ścisłej czołówki, a porschawką zawsze zostaniesz pół kilometra na starcie co w zasadzie już przekreśla to auto.

A później i tak kupisz sobie lambo;]

Opublikowano

Polecam ci BMW ma przyspieszenie masakryczne i prędkość maksymalną z tego co wiem porshe ma tylko prowadzenie dobre ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...