Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z grafiką w call of duty 2

adas2401

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z gra cod2. Gram w tą gre już od dłuższego czasu i nagle włączam ją a tu pełno kolorowych pasków na ekranie przez które nic nie widać i nie da się grać, nigdy nie miałem takiego kłopotu jak teraz. Dodam że przeinstalowałem gre już pare razy i nic nie pomogło a nawet zrobiłem formata. proszę o jak szybszą odpowiedź

Niestety nie dam rady wrzucić zdjęcia bo mi pisze że ,,nie wybrano pliku do importu"

Z góry dzięki

Opublikowano

Tylko z tą grą tak masz?

Ja coś czuję że to wina monitora albo karty graficznej.

Sprawdze w innych grach bo jeszcze nie sprawdzałem i dam znać czy też jest ten problem
Opublikowano

Sprawdze w innych grach bo jeszcze nie sprawdzałem i dam znać czy też jest ten problem

tak z innymi grami jest ten sam problem. Karta graficzna jest raczej wporządku bo podpiąłem inna karte i nic się nie zmieniło. Jeszcze jutro sprawdze na innym monitorze.
Opublikowano

tak z innymi grami jest ten sam problem. Karta graficzna jest raczej wporządku bo podpiąłem inna karte i nic się nie zmieniło. Jeszcze jutro sprawdze na innym monitorze.

a jednak to była karta graficzna:(

Wielkie dzięki za pomoc

A co może się dzieć z kartą że tylko w grach mi się tak robi. A jak korzystam z internrtu czy oglądam film to nie ma takiego problemu?? Proszę o odpowiedz

Opublikowano

Dzieje się tak tylko w grach ponieważ,gry wykorzystują dużo pamięci karty grafiki o obciążają ją,i karta nie wydala.A do przeglądania stron czy filmu nie potrzeba nie wiadomo jakiej karty.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dzieje się tak tylko w grach ponieważ,gry wykorzystują dużo pamięci karty grafiki o obciążają ją,i karta nie wydala.A do przeglądania stron czy filmu nie potrzeba nie wiadomo jakiej karty.

Ale ja od dawna grałem na tej karcie w cod2 i nie miałem takiego problemy nagle teraz i nie wiem o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...