Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GGczat dla MPCforum.pl!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Ostatnio bawię się czatami GG i pomyślałem że załatwię pokój dla mpcforum, no więc tak :

[Tutorial]Jak wejść na czat?:

Przejdź do Gadu-Gadu, dodaj do

znajomych numer GG:42962051

Napisz do niego wiadomość (tak jak

na co dzień piszesz z kumplami) : "/j

mpc" (bez cudzysłowów). i wyślij.

Brawo! Wszedłeś na czat :) Teraz tylko podaj swój nick z forum i nic, tylko pisać.

POMOGŁEM? DAJ +!

Opublikowano

To jest raczej kiepski pomysł. Pomysl, jak wejdzie tak ze 100 osób, to nie widmomo co dalej, a co dopiero, tysiąc, lub więcej :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Z jednej strony pomysł znakomity bo nikt nawet o takim czymś nie pomyślał, tylko o czatach/xatach na forum. Z drugiej strony znajdź także osoby, aby pilnowały tam porządku gdy wejdzie naraz kilkadziesiąt, a nawet kilkaset osób.

Opublikowano

To nie ma przyszłości.. Można stworzyć API bota, który byłby odpowiedzialny za podstawowe pytania userów, ale nic więcej. Poza tym jak tworzysz czat, dla tak dużego forum, to hosting musi być dobry, bo to pewnie stoi na jakimś ugu. ;p

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jest TS forumowy, teraz jeszcze niech sb dodadzą na forum xD.

a co do GGCzat'a to nie zda egzaminu - spam spam spam (reklamy, reklamy, reklamy)

Opublikowano

Lepiej już stworzyć chat na interii lub na wp , ale gg ? Poza tym jest TS

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jest TS forumowy, teraz jeszcze niech sb dodadzą na forum xD.

a co do GGCzat'a to nie zda egzaminu - spam spam spam (reklamy, reklamy, reklamy)

Shoutbox musiałby być dla specjalnej grupy osób powyżej rangi Moderatora, gdyż forum by padało i taki czat nie miałby sensu przy takiej ilości osób.

Jaki jest limit osób na czacie? Ja mam taka wiadomość - Ten kanał osiągnął maksymalną liczbę uczestników, poczekaj aż zwolni się miejsce.

Opublikowano

jak dla mnie to dobry pomysl. jak nie chcecie spamu to komenda /q odpowiada za wyjscie

jak kanal mpc jest przepelniony to wchodzcie na /j support i proscie o wlasne kanaly

POMOGŁEM? DAJ +!

Opublikowano

Od tego mamy forumowego TS'a.

A SB okazał się kiedyś jedną wielką klapą. Na duże forum coś takiego się po prostu nie nadaje.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...