Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Białe plamy ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś nieźle przyjebałem na rowerze o asfalt xD. Nogę miałem obdartą na piszczelu, polałem wodą utlenioną, wytarłem i jakieś białe plamy w miejscu rany mam po tej wodzie. Nie boli ani nic tylko są. To tak czasem występuje czy co ?

fs_pc.png

Opublikowano

Przeważnie kość jest biała xD

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

WTF? Nigdy wodą utlenioną ran nie przemywałeś? Zawsze jak polejesz to pojawia sie taka biała pianka, to chyba znaczy że rana sie odkaża, ale pewien nie jestem :PP

ae1d1005fe.png

Opublikowano

po wodzie utlenionej rana robi się biała, napływa tam więcej krwinek. Robi się taki lekki strup, można go nawet lekko zdrapać. A jak coś dalej nie gra idź do lekarza.

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

a mam pytanie czy jak dotkniesz tej plamy to coś czujesz bo jeżeli czujesz takie szczypanie to idź do lekarza bo to jest poważne nie chodzi mi o szczypanie po wodzie to tak piekielnie boli i szczypie

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...