Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok wchodze na stronke gametribe loguje sie wyskakuje mi info o migracji biore na opcje migraci otwiera mi sie strona gdzie musze wpisac jakies pasy raz udalo mi sie wpisac tam moje dane z gamehi i potem wrzuca mnie na ich stronke dalej juz nic wiecej w tej kwesti niemoge nic zrobic moze mi ktos pomoc z ta miracja?? Bynajmniej wyjaśnić o co biega.

Opublikowano

wchodzisz dekaron gamehi com na dole go to account transfer, wpisujesz tam stare dane, przenosi cie na strone formularza wpisujesz login i naciskasz check potem wpisujesz reszte i dochodzisz do nickname, musi on być inny od loginu i też check, potem wypełniasz znów aż do maila i przy mailu też check, potem dokańczasz, zaznaczasz kwadrat że akceptujesz ich regulamin bla bla i gotowe.

ps. dane możesz nowe wpisać, nowy login, mail itd.

2006-2010

Opublikowano

Ok jak przechodziłem do drógiej fazy czyli formularzu poprostu mi go nieotwierało wywalało mnie na stronke gamehi zmieniłem przeglądarkę i już jest ok thx za pomoc przydały mi sie twoje wskazówki xD

Temat do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...