Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LOG - Launcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z launcherem. Założyłem własny serwer, ale nie wiem, jaki launcher ma do niego być. Mam najnowszego klienta Metin2.PL i jak odpalam każdym launcherem, wyskakuje LOG :

XuAau.png

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj launcherem v2 (nie pamiętam dokładnej nazwy). Jest on chyba teraz najlepszych launcherem.

Opublikowano

Spróbuj launcherem v2 (nie pamiętam dokładnej nazwy). Jest on chyba teraz najlepszych launcherem.

To samo. Chyba, że mam jakiś inny. Możesz podać linka?

@edit - Na serwerze mam pong testtesttesttest - jaki launcher działający do tego?

Opublikowano

własnie.. najnowszy.. musisz miec root i locale z roku 2010 lub 2011.. bo nie ma jeszcze plikow 2012 ktory by weszly na 2012.. tez mialem taki blad i nie widzialem co zrobic.. rotki z 2010/2011 pl'a i ba ! działa :P

Opublikowano

własnie.. najnowszy.. musisz miec root i locale z roku 2010 lub 2011.. bo nie ma jeszcze plikow 2012 ktory by weszly na 2012.. tez mialem taki blad i nie widzialem co zrobic.. rotki z 2010/2011 pl'a i ba ! działa :P

No dobra, już mam. Wiesz może, gdzie pobiorę najlepszego portmapa?

Opublikowano

lol.

lol.

No dobra, już mam. Wiesz może, gdzie pobiorę najlepszego portmapa?

Nie ma nowych wersji.

http://www.mpcforum.pl/topic/174204-dltutportmap-od-elitepvp/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...