Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Ciągły DC z iBotem.

YouAreDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nowy co do botów a chce bardzo szybko level 25 wbić a zbytnio czasu nie mam.

Oczywiście pobrałem bota te wszystkie tematy przeczytałem itp .. ale co jakieś 5 min dostaje DC.

Czytałem te tematy z tym HS itp itd. Ale mi to nie działa. Od razu zaznaczam ze mam Windows 7 x64bit.

I o to mój problem jakby mi ktoś mógł wytłumaczyć krok do kroku wszystko jak to zrobić będę wdzięczny

Proszę o szybką odpowiedz.

P.S Proszę nie pisać ze to już było itp bo ja wszystkie poradniki przeczytałem i dalej mi DC wyskakuje aa i jeszcze jedno NET Framework 3.5 nie moge zainstalować ale jak pisało w temacie o Windows 7 to ja mam Net Framewroka 3.5.1 i czy to może być powodem ??

Jeszcze Raz Dziękuję za każda odpowiedz!

Serdecznie Pozdrawiam

Damian : )

@edit

Temat do zamknięcia już wszystko okej : )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam windows 7 64 bity i mi dziala . Opiszcie czy jak wlaczacie bota ( oczywiscie jak macie wlaczony hs server ) to w bocie pisze - hs server succesfully conected czy hs server is busy or down . Z checia wam pomoge ale i wy mi pomozcie opisac wasz blad .

Opublikowano

Mam windows 7 64 bity i mi dziala . Opiszcie czy jak wlaczacie bota ( oczywiscie jak macie wlaczony hs server ) to w bocie pisze - hs server succesfully conected czy hs server is busy or down . Z checia wam pomoge ale i wy mi pomozcie opisac wasz blad .

u mnie wyświetla się napis "hs server is busy or down" jak pomożesz stawiam piwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...