Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL się nie aktualizuje

meen112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie. :D

Włączam metin2PL(dawno nie grałem tak się zachciało) ładuje się torrent konkretnie pobiera metin2.bin.

No i przy jakiś 7% pojawia się el problemo pojawia się komunikat że coś tam się nie mogło ściągnąć z depakować itp.

Kiedyś owy problem miałem ale wystarczyło patcha ściągnąć ręcznie z ich strony a teraz ta ich stronka już nie funkcjonuje.

Prosze o problem jak to naprawić chciał bym tam pograć daje like + i wszystko co możliwe jeśli się uda nawet piwko postawie xD

Ps.Proszę bez głupich odpowiedzi Jakby co mam zainstalowany SP 3

Opublikowano

Zapomniałem dodać proszę bez odpowiedzi w stylu tego up ;D itp czyli odpal przez kurczaczki to NIE pomaga ale i tak dziękuję za zainteresowanie :)

Opublikowano

jak masz patchowanie to kliknij PPM na ten obrazek lub gdzies w tą ramkę(nie pamiętam dokładnie) I tam będzie opcja odświeżenia. Kliknij na nią :)

Mi to pomogło. Pozdrawiam

1337113491-U379973.png

Opublikowano

w tym miejscu sprawdź jaki plik ci aktualizowało/patchowało

i napisz nam go tu i sprawdzę co i jak ... ;)

być może nie masz pliku ;p

i właśnie pytanie jaki masz system operacyjny?

Opublikowano

hah mam Niezawodnego Windowsa XP :D zaraz sprawdze z tym odświeżaniem a plik pobierany to metin2.bin

Wiem dobrze że nawet jak go pobierze to w następnym będzie to samo xD

zaraz sprawdze to co mi poleciliści i napisze

o takie coś się pojawia odświeżanie nic nie dało ;/

Próbowałem wpisać link z ostatniej linijki to orbit downloander'a i nie chce ściągnąć. Dodałem metin2 do wyjątków w zaporze i nic ;/

Ma ktoś jakiś pomysł?

http://imageshack.us...8/screenbd.png/

Opublikowano

Niezawodna to jest 7 Ultimate 64bit.

:P

@Topic: Uruchom jako admin ja zawsze jak zainstaluje metka PL to po 1 spatchowaniu tak jakoś podczas HS ściągania pojawia się błąd i muszę wyłączyć patchera, a następnie uruchomić jako admin i jakoś leci.

Opublikowano

Napisz do supportu oni coś napewno poradzą.

@up też mam 7 i tak miałem xdd

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Mam taki sam bład. Próbowałem wszystkiego niestety nic nie pomaga. Pozostaje tylko prosić co jakiś czas ludzi o upload plików metin2.bin i locale_pl.

54.png
Opublikowano

Nie żeby coś, ale jak napiszę w takiej sprawie do supportu, na odpowiedź będziesz czekał wieki, bo takie problemy można rozwiąząć samemu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

w supporcie odpiszą coś w stylu: metin2 działa aktualnie na zasadzie przeglądarki i jedynym możliwym wyjściem jest zgranie plików aktualizacji od kogośtam bo masz 'spsute' łącze

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

a czy ktoś mógłby udostępnić takie pliki jak metin2.bon i locale_pl. a może temat podpięty w którym ktoś by dawał pliki te ze skanem myślę że wielu osobą by się przydało kieruję to głównie do moderatorów tego działu co wy na to?

Opublikowano

Pobierz Ręcznie :) Z Oficjalnego Forum Metin2 Napewno Pomoże ! Ja Tak Zrobiłem I Śmiga Jak Trzeba :D

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...