Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod MW3 Dodatek DLC z Allegro ;)

foxi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastawiam się czy nie kupić DLC Collection 1 do mw3 , problem polega na tym że mam grę zakupioną w empiku czyli wersja PL itp , gdzie klucze do DLC są Rosyjskie , czy będę mógł aktywować ten dodatek DLC rosyjski na moim Polskim MW3 bez żadnych konsekwencji? :)

Link do Aukcji :

http://allegro.pl/call-of-duty-modern-warfare-3-collection-1-one-i2338958346.html

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz opis aukcji :) "

Do aktywacji klucza na Steam wymagany jest Rosyjski adres IP! Należy użyć Rosyjskiego VPN proxy!

Po aktywacji klucza można logować się i grać z dowolnego miejsca. Gra w językach: EN / RU."

Opublikowano

Krakusss pewnie nawet nie wie o co chodzi z proxy ;d A co do tematu to NA PEWNO NIE dadzą ci bana. Steam ma automatyczny system banowania przez program, każdy który myśli/mówi/pisze inaczej jest w błędzie.

Opublikowano

Nie , mogą się gryść bo masz mw3 pl a dlc rosyjskie , więc en/ru wersja językowa więc byś potrzebował spolszczenie dlc albo zmienić język mw3 na en

Opublikowano

Jeśli masz grę kupiona np. w empiku (polską) i kupisz ruskie dlc to w trakcie ładowania nowej mapy będzie crashować.

To jest pewne na 100% bo ja właśnie tak mam -.-

DLC i gre musisz miec w tej samej wersji językowej

Opublikowano

To jedynie czekać, aż ktoś zacznie sprzedawać polskie key'e, albo kupić na steamie za 70zł.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zamiast dac zarabiac pijawkom z allegro lepiej kupic samemu, ruski klucz to okolo 27 zl na ruskich sklepach, polecam

www.roxen.ru

platnosc karta kredytowa, kupilem juz 3 klucze aktywowalem na polskiej wersji i jestem zadowolony.

kolo srody bede kupowal 4 klucz dla kolegi zrobie tutka co i jak.

:P

Opublikowano

Zamiast dac zarabiac pijawkom z allegro lepiej kupic samemu, ruski klucz to okolo 27 zl na ruskich sklepach, polecam

www.roxen.ru

platnosc karta kredytowa, kupilem juz 3 klucze aktywowalem na polskiej wersji i jestem zadowolony.

kolo srody bede kupowal 4 klucz dla kolegi zrobie tutka co i jak.

Masz Polską wersje gry, kupujesz ruski dlc i potem to wszystko działa w JP(języku Polskim)?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja np jak ostatnio był ten Free Weekend na Steamie z MW3 to kupiłem ruski klucz i mam po polsku dzięki temu free weekendowi. Może tutaj ta sama sytuacja?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...