Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry dalej szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam porządnej gry fps która zadziała na tym http://imageshack.us...eztytuufik.png/. Najlepiej coś o terazniejszych wojnach coś jak cod4. I nie podawajcie quake, cs ani żadne survival horrory. Na razie gram w half life 2 no ale multi nie ma bo pirata mam a niestety zbieram na nowy komp więc gier nie kupuje. No chyba że gra jest tak dobra że warto kupić. Tak hl2 jest dobrą grą ale nie wiem czy w sklepie tanio znajdę a gier ze stima nie lubię.

Opublikowano

Combat Arms, CrossFire, War Face (rosyjska gra jak na razie, niedługo będzie wersja EU) oraz War Rock.

Wszystkie gry są za darmo do pobrania p2f.

Opublikowano

Żadna gra na tym nie pójdzie, bo masz układ graficzny starej generacji i ograniczony procesor.. Nie dawajcie mu Combat Arms, gdyż nie spełnia to nawet minimalnych wymagań, aby grać płynnie.

Opublikowano

Żadna gra na tym nie pójdzie, bo masz układ graficzny starej generacji i ograniczony procesor.. Nie dawajcie mu Combat Arms, gdyż nie spełnia to nawet minimalnych wymagań, aby grać płynnie.

W końcu ktoś kto dobrze mówi.

A cod2 nie wiem czy pójdzie ale może.

Podawać gry dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...