Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

? JJay joker ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka skkf w swoim Zapytaj skkf'a #5 Mówił,że JJayJoker nie zyje czy to prawda ?

Mozecie mi to wyjasnic ?

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Opublikowano

A co ma skkf do JJay'a? Boże trzymaj mnie. :huh:

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

@Karivino

Bo w zapytaj skkf'a koles pytal sie czy zna jjay joker'a a on powiedzial ze nie mial okazji poznac i ze on nie zyje ...

To dlaczego nie kreci filmow jak zyje ?

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Opublikowano
@Karivino

Jestem Karvioo, miło mi.

Bo w zapytaj skkf'a koles pytal sie czy zna jjay joker'a a on powiedzial ze nie mial poznac i ze on nie zyje ...

Wiesz, co to są żarty?

To dlaczego nie kreci filmow jak zyje ?

Bo Was olał.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Teraz JJayJoker jest chory pisał że ma 40 stopni gorączki i nie nakreca odcinków

Ale to było miesiąc temu, teraz jest w zaświatach, ale wpadł tylko do babci :P

1351969276-U240495.png

Opublikowano

SKKF użył tzw. IRONI - czyli chodziło mu o to że nie może znać Wirtualnej postaci JJayJoker, tylko np. Piotra Nowaka... A więc mam nadzieje że rozwiałem wątpliwości Autora. Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Boli mnie to że takie dzieci jak wy dostaliście komputery PC zamiast siedzieć przy książkach to wy przy tym zżeraczu czasu. On żyje tylko może ma problemy rodzinne ale naprawde dzieci minecraft'a niema naprawde lepszych gier? Są! Battlefield3, Sniper Elite V2 ,Call of Duty, Portal\2, Half Life\2 i tak można wymieniać i wymieniać.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...