Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[build] Talon

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Można prosić build dla Talona ? Prosiłbym polskie nazwy :D I powiedzieć, jak skille rozkładać :).

Która postać lepsza ? Vladymir Talon, czy Caitlyn ?

Opublikowano

polacam vlada

a co do buildu na talona to : berserki albo inne krwiopijec,infinity,krwiopijec,lodowy mlot,krwiopijec zaczynasz od w :)

Opublikowano

polacam vlada

a co do buildu na talona to : berserki albo inne krwiopijec,infinity,krwiopijec,lodowy mlot,krwiopijec zaczynasz od w :)

A na Vlada jeszcze podasz build ? :D

Opublikowano

polacam vlada

Are u fucking kidding me??? Berserki to sobie możesz w d*** wsadzic na Talon'a nigdy nie składa się berserki bo to jest głupie!!! Talon ma zabic na full combo a nie na E+Q+W+R i z AA dobijac Ty masz zabic na combo!!! Talon ma walnąc raz a porządnie! ja polecam : Budki Prędkości (3) , Widmowe Ostrze Yoummu, Krwopijec , Trinity Force , Infinity , I tutaj róznie do czego potrzebuje nasz team albo można kupic Lodowy młot albo Ostatni Szept !! Ale idioci kupują na Talona berserki albo piątki ewntualnie można zamiast trójek złożyc merkurki !!! Ja gram talonem odkąd wszedł do gry to mój main!! Mam 2 konta po 800 winów jedno na west i jedno na North America!! Jeśli masz jakiś problem napisz na PW!! Sry za te przezywanie ale nie jestem tolerancyjny.

Dodaj ze maxuje się Q :P

Chyba cie głowa boli maksuje się albo W albo na przemian W,Q!

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...